Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do jakiego miasta się wybrać na studia?

Polecane posty

Gość gość

Za rok zaczynam studia. Waham się pomiędzy Łodzią, Katowicami, Krakowem, Warszawą. W łodzi co prawda mieszka siostra, w Krakowie byłam tylko przejazdem, w Warszawie parę razy byłam, Katowice znam tylko z opowiadań. A wy studenci lub ci po studiach jakie opinie macie o tych 4 miastach? Co byscie polecili?

Gość gość
A dlaczego nie Wrocław ? To piękne miasto z klimatem. Ciagle coś się dzieje, mnóstwo kafejek, pubów.

Gość Namysłów Opolszczyznaa
Wybierz autorko Opole...

Gość Uni Opole
http://www.uni.opole.pl/ Uniwersytet Opolski www.uni.opole.pl/ Uniwersytet Opolski. Wydziały: Wydział Ekonomiczny, Wydział Filologiczny, Wydział Chemii, Wydział Teologiczny, Wydział Nauk Społecznych, Wydział ... Uniwersytet Opolski - Rekrutacja Wybierz rekrutację - Zaloguj się - Aktualności - ... Opłaty za studia (czesne) Opłaty za studia (czesne) - Uniwersytet Opolski. Struktura Struktura - Uniwersytet Opolski. Wydział Prawa i Administracji KOMUNIKATY(current) - Plany zajęć - Materiały dla studentów Oferty pracy Dziekan Wydziału Przyrodniczo-Technicznego Uniwersytetu ... Wybierz rekrutację Wybierz rekrutację, która Cię interesuje. Pozwoli to nam ... Uniwersytet Opolski | Studia | Kierunki studiów | Rekrutacja | Opinie www.otouczelnie.pl/uczelnia/79/Uniwersytet-Opolski Poznaj Uniwersytet Opolski. W jednym miejscu znajdziesz studia I i II stopnia, doktoranckie, podyplomowe, wydziały, kierunki studiów, zasady rekrutacji, ...

Gość gość
Autorko czemu cie nie ma?

Gość gość
Autorko skąd jesteś?

Gość gość
gość dziś Za rok zaczynam studia. Waham się pomiędzy Łodzią, Katowicami, Krakowem, Warszawą. W łodzi co prawda mieszka siostra, w Krakowie byłam tylko przejazdem, w Warszawie parę razy byłam, Katowice znam tylko z opowiadań. A wy studenci lub ci po studiach jakie opinie macie o tych 4 miastach? Co byscie polecili? gość dziś A dlaczego nie Wrocław ? To piękne miasto z klimatem. Ciagle coś się dzieje, mnóstwo kafejek, pubów.

Gość gość
Do gość 18.21 Jestem z Opoczna, małego miasta w łódzkim.

Gość gość
Do gość 18.01 Nad Wrocławiem nie rozmyslalam bo daleko dosyć od mojego rodzinnego miasta. Jeśli chodzi o kierunki to rozmyslam nad medycyną, farmacja, fizjoterapia, analityka medyczną, chemia medyczną, biotechnologia (medyczną), biochemia

Gość Namysłów wojew opolsk
autorko co sądzisz o tej uczelni medycznej zobacz ofertę http://wsm.opole.pl/ (kliknij w link ) Państwowa Medyczna Wyższa Szkoła Zawodowa w Opolu: Strona ... wsm.opole.pl/1/strona-glowna.html PMWSZ w Opolu na bardzo wysokim 5 miejscu w Rankingu Państwowych Wyższych ... Projekt skierowany jest do mieszkańców Opola w wieku senioralnym, ... Rekrutacja Trwa rekrutacja elektroniczna na studia w PMWSZ w Opolu ... Kosmetologia Celem kształcenia na kierunku Kosmetologia jest ... Pielęgniarstwo Pielęgniarstwo jest kierunkiem który rozpoczął swoją ... Rekrutacja 2018/2019 Rekrutacja 2018/2019. Rekrutacja 2018-2019 v2.png ... Dietetyka Studia na kierunku DIETETYKA uruchomione zostały w roku ... Koordynator zajęć ... Koordynator zajęć praktycznych i praktyk zawodowych. Więcej wyników z wsm.opole.pl »

Gość Namysłów miasto opolskie
gość dziś Do gość 18.01 Nad Wrocławiem nie rozmyslalam bo daleko dosyć od mojego rodzinnego miasta. Jeśli chodzi o kierunki to rozmyslam nad medycyną, farmacja, fizjoterapia, analityka medyczną, chemia medyczną, biotechnologia (medyczną), biochemia xxx ale Katowice Kraków są jeszcze dalej od Opoczna niż Wrocław i Opole więc czemu te miasta wybierasz a nie Opole i Wrocław ? kliknij w powyższy link Państwowej Medycznej Wyższej szkoły zawodowej w Opolu i zobacz ofertę (link powyżej)

Gość Namysłów wojew opolsk
zobacz ten filmik

Gość gość
Bo dopowiem że jeśli chodzi o Wrocław w moim wypadku odpada bo tam matematyka rozszerzona jest brana na medycynę Jeśli chodzi o Opole to na uniwersytet opolski nie ma karmy rozszerzonej, ale do państwowej wyższą szkołę zawodową tak

Gość Namysłów Opolszczyznaa
Na uniwersytet opolski na medycyne jest matma rozszerzona i dość trudno się tam dostać

Gość gość
Z wymienionych przez Ciebie wybrałabym Kraków ;)

Gość gość
Ja studiowalem w Krakowie - taka tradycja ;) Tata tu studiowal, pozniej moje dwie siostry, na koncu ja. Na poczatku, pierwsze 2-3 lata bylem zachwycony miastem. Ten studencki, artystyczny klimat, zabytki, starowka, Kazimierz. Z czasem jednak spowszednial, czar prysl. Obecnie mieszkam 8 rok i mi sie to miasto nudzi. Przytlacza mnie pospiechem, krakowska mentalnoscia (Krakusi sa wredni), smogiem (problemy zdrowotne). Jak tylko znajde gdzies dobra prace to sie wynosze stad... Nie wiem jak jest w Katowicach, ale slyszalem same dobre opinie. Nie jest moze tak urodziwe i atrakcyjne jak Warszawa czy Krakow, ale jest to spokojne miasto, gdzie mozna sie tez zabawic. W Lodzi tez nigdy nie bylem, nie mam tam znajomych nawet.