Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antekz

Co począć

Polecane posty

Gość Antekz

Witam mam narzeczoną,ale nie możemy mieć dzieci i jesteśmy w wieku około 40lat Ona chce ślubu ,a ja się boje po ewentualnym ślubie pytań w koło mnie o dziecko ,albo że moja przyszła żona jest w takim wieku,że już lepiej nie ryzykować ciążą Boje się w pracy głupich pytań i podtekstów

Gość gość
powiedz im , że nie zaskoczy i już.

Gość gość
Nie tylko narzeczona jest w wieku kiedy ryzyko problemów z ciążą i zdrowiem dziecka jest większe. Twoje nasienie też jest "40 letnie". Z drugiej strony pary nawet znacznie starsze poczynają zdrowe dzieci. Jeżeli rezygnacja z dzieci jest przemyślana i wspólna to ok, jak nie to może zabić wasz związek.

Gość gość
Nie do końca rozumiem... Wiecie, że nie możecie czy nie chcecie ryzykować?

Gość gość
O każdej bezdzietnej parze w tym wieku myśli się "nie mogą mieć", ale nie tylko o niej a i o nim też.

Gość gość
powiedz , że masz ślepaki od chlania

Gość gość
Twój post potwierdza regułę tchorzostwa i małomieszczaństwa :co powiedzą znajomi,co powiedzą w pracy..a grono im do tego!I lepiej żeby Cię ta kobieta zostawiła bo skoro teraz masz takie wahania to później nie bedzie kolorowo

Gość Antekz
Moje nasienie też jest kiepskie , Nawet jestem nastawiony ,że nie będziemy mieć dzieci tylko się boje po ślubie pytań o dziecko wszystkich w koło

Gość gość
Lepiej od razu mów "za późno", w tym wieku nie powiesz "jeszcze nie teraz". Skoro jesteście po 40 to chyba nie będzie lawiny pytań. Uciekaj pytania i tyle.

Gość Antekz
Jestesmy w wieku 38 lat ,a może jest ktoś ,kto wziął ślub wiedząc ,że nie będą mogli mieć dzieci? Nam pozostaje jeszcze insiminacja

Gość gość
A co to takiego jest inseminacja. Piszesz jakby to był cudowny sposób na zajście. To mało skuteczna metoda, która omija tylko niektóre problemy... Ja miałam 6 nieudanych... ... 1 skuteczną

Gość gość
Jeju, nir jesteście tacy starzy. Ludzie w tym wieku normalnie mają dzieci...ale rozumiem, że już próbowaliście i nie wychodzi... :(

Gość Antekz
Nie wychodzi inie wiem co pokaże przyszłość Mam nadzieję,że bez dziecka też szczęśliwi będziemy

Gość gość
tym wszystkim co się będą pytać, to powiedz, że tylko idioci się rozmnażają, od razu im zamkniesz gębę. Ja tak miałam bo mamy jedno dziecko i kuźwa ciągle mnie się pytali kiedy drugie, to im odpowiedziałam, że nie jestem idiotką aby wpieprzać się w kierat i zapieprzać aż na dwoje dzieci, ja wolę zadbać o siebie, mieć dla siebie, męża czas. A teraz jak mi któraś ze znajomych narzeka, że ma dużo pracy przy dzieciach to od razu mówię, dobrze ci, bo jakieś głupia i aż ...... naklepałaś dzieci to teraz zapieprzaj.

Gość Antekz
Jak byśmy mieli jedno dziecko to w ogóle nie byłoby tematu ,nie masz się czym przejmować zwłaszcza opiniami innych mając dziecko

Gość Antekz
To może ktoś jest w podobnej sytuacji co ja ?

Gość gość
Nie jestesta stare