Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby single bez znajomych, co robicie w weekendy calymi dniami

Polecane posty

Gość gość

osoby single bez znajomych, co robicie w weekendy calymi dniami

Gość gość
Rower, internet, praca, lezenie w lozku i gapienie sie w sufit.

Gość gość
Gry, filmy, seriale, książka, gimnastyka, gotowanie, sprzątanie.

Gość gość
A osoby nie-single pewnie: zrob to, idz do sklepu, idziemy tam idziemy tu, aly czas suszenie glowy i obowiazki. Nie ma roweru, rower jest dla dzieci.

Gość gość
Rower, spacer, wypad za miasto nad jeziorko, kino, internet, tv :P Święty spokój:) A i jeszcze co drugą niedzielę obiad u rodziców :P

Gość gość
gość dziś Od razu widać, że nigdy nie byłaś/byłeś w związku :D

Gość Daniel 23
Czy można być zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu , brak kolegów, koleżanek, dziewczyny, itp . Czy można być ogólnie nikim na osiedlu ?.

Gość gość
Nie, nie bylem. Nie wyobrazam sobie, zeby nie bedac singlem wolno mi bylo robic to, co jak nim jestem, tzn nic nie robic.

Gość gość
Co robię? Odpoczywam. Nadrabiam seriale z całego tygodnia, czytam książki, robię pranie. Relaksuję się, po prostu. No i trochę ogarniam dom.

Gość gość
Leżę ze smartphone

Gość gość
ja tam sie ciesze wolnością i swobodą, lubie siedzieć przed tv cały dzień jak mam ochote. A jak chce mi sie gdzies wyjść to wychodzę i tyle. Zadna filozofia spędzać samemu czas, ja tam wolę spędzać czas sama niż z kimś, bo ludzie nie dość że mnie nudzą to po godzinie męczą. A po dłuższej znajomości drażnią. Nie zastanawiam sie co bede robić w weekend. Zawsze robie to na co mam ochote w danej chwili

Gość gość
dziś czy mozna być tak ograniczonym umysłowo imbecylem jak ty? czy trzeba tak dobrze udawać?

Gość gośćblondyna33
Ja w weekend rano sobota sprzatanie . a po obiedzie wyrywam sobie peseta wlosy lonowe . cale popoludniu. Do wieczora mam wszystkie wyrwane i mam spokoj z goleniem przez najblizszy tydzień

Gość gość
Jasna cholera :-P A tak na poważnie to są plusy i minusy bycia tak zwanym singlem. Jestem w związku czasem tęsknię za samotnością ale nie wyobrażam sobie być sam. :-)

Gość Anaasstazka
Aja jestem mezatka. Jakbylam singlem 10 lat temu, dalabym wszystko zeby miec chlopala. Jak juz mialam chlopaka, to przez 4 lata marzylam zeby misie oswiadczyl. Po oswiadczynach bylambardzo czsxesliwa. A teramjestem juz 7lat po slubie i czasami mam ochote towszystkozostawic. Maz mnie bije przy dzieciach. Gnebi mnie psychicznie. A nic nie zapowiadalona toze tak kiedys bedzie

Gość gość
dziś o takiej żony szukam bym ci wyrywal pół dnia 👄