Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce jakaś dziewczyna zabawić się na snapie? Dodajcie: jacekzz312

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam

Gość gość
Lubisz w doope? :-P

Gość gość
Niestety ten facet ma dosyć małego penisa, więc ja odpuściłam, nie było na co oka zawiesić ;/

Gość gość
Niestety ta kobieta która napisała wyżej ma rozwaloną pochwę, widać jej macice a rozwarcie ma jak przy porodzie, przykry widok to kalectwo. Nawet mi penis nie stanął bo był przestraszony tej dużej rozwalonej dziury. :-P

Gość gość
Potwierdzam ta kobieta jest nie dosyć że brzydka to ma rozwaloną pochwę. :-)

Gość gość
Tyle, że ja nic nie pokazywałam, a Ty idioto który sam sobie nabijasz komentarze oczerniając mnie złapałeś ból d**y, bo Ci powiedziałam prawdę że masz małego? Spoko, mnie to nie interesuje, inna niech zobaczy to pewnie tak samo powie.

Gość gość
Idiotko nikt tu nie ma bólu d**y. :-) Nikt nie musiał Cię widzieć z twojej wypowiedzi widać wyraźnie że masz problemy z sobą. Jesteś zakompleksiona i masz słabą samoocenę :-P Czyli nie należysz do kobiet urodziwych na dodatek pusto w głowie taka typowa karyna :-D

Gość gość
gość dziś Tyle, że ja nic nie pokazywałam, a Ty idioto który sam sobie nabijasz komentarze oczerniając mnie złapałeś ból d**y, bo Ci powiedziałam prawdę że masz małego? Spoko, mnie to nie interesuje, inna niech zobaczy to pewnie tak samo powie. Uwaga rozwalona pochwa ha ha ha. :-D

Gość gość
Do 21:44 Ty durna babo nie musisz nic pokazywać :-D Śmierdzi na kilometr od Ciebie tym że chcesz się wyżyć na facecie. Masz pewnie nieudane życie jesteś zwyczajnie brzydka, głupia i chcesz poprawić sobie humor i oczerniając faceta że ma małego. A ty jesteś Idiotko taka idealna? Wątpię głupia tępa patolko :-D I nie jestem autorem tematu głupia krowo he he :-P Jesteś tępa by to pojąć :-D Żegnam Idiotko z dużym dupskiem he he :-)

Gość gość
Ojoj biedne prawiczki z małymi pindolkami się urazili, bo ktoś im pojechał po kompleksie i prawdzie. Takie życie, macie małe fiutki to trudno, ćwiczcie języczek i paluszki :)

Gość gość
2:02 Ty masz rozwaloną pochwę głupia krowo. Rozmiar penisa nie ma tu już znaczenia. :-P Bo jesteś tak rozwalona że gdyby penis nawet nic Tobie nie pomoże. Zostaje duży ogórek he he :-P

Gość gość
gość wczoraj Ojoj biedne prawiczki z małymi pindolkami się urazili, bo ktoś im pojechał po kompleksie i prawdzie. Takie życie, macie małe fiutki to trudno, ćwiczcie języczek i paluszki usmiech.gif Twoja duża dziura nikogo nie interesuje. Pewnie już tylko zostało Tobie siadanie na nodze od taboretu :-D Masz nadwagę i jesteś szpetna :-P