Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanKamil

Dlaczego kobiety nie lubią chudych mężczyzn?

Polecane posty

Gość PanKamil

Jak to jest, że chudy facet ma ciężej z znalezieniu kobiety niż gruby lub przypakowany? Mam 177cm i ważę 64kg. Mam już 28lat i jeszcze nie miałem dziewczyny. Każda chce ze mną się kumplowac, mam wielu znajomych, każdy uważa mnie za super goscia. A od dziewczyn słyszę "nie jesteś w moim typie" podobam się jedynie kobieta które mnie nie kręcą np przy kości w okularach z twarzą starej kobiety. O co w tym wszystkim chodzi? Powoli wstyd mi z domu wychodzić, często słyszę docinki. Do tego noszę okulary. Serio jestem skazany na porażkę? Serio kobiety gardzą chudymi okularnikami? Czy to tylko siedzi w mojej głowie?

Gość gość
Serio? Masz pretensje, że kobiety zwracają uwagę na wygląd, a sam to robisz :P

Gość gość
To jest najlepsze wytłumaczenie. Najłatwiejsza linia obrony. Nie mam pretensji nie przekręcając. Ja tylko staram się zrozumieć świat. Czuję się fatalnie. Czuję się brzydki i wstyd mi tego.

Gość lenaodlena
Ja mam 24 lata i też nigdy z nikim nie byłam. Zawsze słyszałam: ,,Spoko się z Tobą gada ale nie jesteś w moim typie.".

Gość gość
Wątpię żeby chodziło o ciało po prostu z twarzy jesteś c*****y jak noc

Gość gość
Mam 28lat a czasem mimo zarostu ludzie dają mi 19scie. Eh. Chyba zaszyje się w domu i poczekam na starość wstyd mi tego jak wyglądam i że inni są super a ja im nie dorównuje