Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie używające lokówek.

Polecane posty

Gość gość

Jak to robicie, że loki Wam się trzymają? Mnie rozwalają się po ok 1 godzinie! Jakie macie sposoby? Naprawdę lakier pomoże? Czy mozna zrobić trwałą przy użyciu lokówki, czy to się robi tylko na zimno przy użyciu wałków?

Gość gość
Najlepsze loki wychodzą mi po metodzie na "skarpetkę" i żelu lnianym. W dodatku włosy się nie niszczą :)

Gość gość
Ty chcesz loki na jeden raz, czy trwałą? Określ się.

Gość gość
Najlepiej obciac wlosy na lyso i spikoj

Gość gość
Ale chodzi ci o wlosy lonowe

Gość gość
Dużo zależy po prostu od tego jakie masz włosy, jednym się pięknie trzyma, innym szybko rozprostowuje. U mnie znaczenie ma też średnica lokówki, jak robię małe loczki to potrafią się trzymać, jak chcę mieć fale i użyje grubej lokówki to niestety efekt jest fajny ale bardzo krótki. Najdłużej trzymają mi się póki robione prostownica (można poszukać na yt jak nie widziałaś nigdy), ale nie przepadam za tą metodą, bo raz, że ciezko mi zapanować nad efektem, a dwa - mam wrażenie że ten sposób bardzo niszczy włosy.

Gość gość
Potwierdzam, loki na skarpetke -super!!!

Gość gość
Tu ja Autorka. Nie słyszałam o metodzie "na skarpetę", poczytam :) Póki co zamówiłam lakier elastycznie utrwalający i spróbuję go zastosować z lokówką. Co do pytania o jakie loki mi chodzi, to chciałabym, aby utrzymały się minimum jeden dzień, ale domową trwałą tez biorę pod uwagę, gdyby dało się za pomocą lokówki, a nie wałków.

Gość gość
u mnie właśnie na curl secret z babyliss długo się trzymają, po umyciu przed kręceniem daję piankę i tak jakos chwila moment włosy są zakręcone i potrafią całą noc sie utrzymać. Może to od włosów zależy jak długo nam sie fryzura utrzymuje, ale wydaje mi się, że dobry produkt też ma tutaj znaczenie. Teraz mozna tez kosmetyczke w gratisie dostac jak sie curl secret kupuje

Gość gość
u mnie właśnie na curl secret z babyliss długo się trzymają, po umyciu przed kręceniem daję piankę i tak jakos chwila moment włosy są zakręcone i potrafią całą noc sie utrzymać. Może to od włosów zależy jak długo nam sie fryzura utrzymuje, ale wydaje mi się, że dobry produkt też ma tutaj znaczenie. Teraz mozna tez kosmetyczke w gratisie dostac jak sie curl secret kupuje

Gość felidnada
Zastanawiam się nad tym modelem curl secret digital sensor, warta swojej ceny? Siostra ma zwykła curl secret i kilka razy robiłam sobie nią loki, wyszły bardzo ładne i długo się trzymały, planowałam kupić dla siebie tą lokówkę i widzialam ten nowy model

Gość gość
ja mam ten model chyba od 2 msc i bardzo mi pasuje. Kupiłam go w euro na promocji i jeszcze trafiła mi sie do kompletu kosmetyczka. Uwielbiam ten sprzęt, bo szybko i łatwo można nim zakręcić włosy i już fryzura nasza nie jest taka nudna.

Gość gość
że jak kupowałaś curl secret to dostałas kosmetyczkę dodatkowo? oo a ta promocja jeszcze jest? sama muszę kupić lokówkę, ale może w takim razie zstanowię się nad tym sprzęcikiem, bo fajnie wygląda z tego co w sieci widzę

Gość gość
że jak kupowałaś curl secret to dostałas kosmetyczkę dodatkowo? oo a ta promocja jeszcze jest? sama muszę kupić lokówkę, ale może w takim razie zstanowię się nad tym sprzęcikiem, bo fajnie wygląda z tego co w sieci widzę