Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praktycznie zaraz jesień z zimą, jak was to nastraja? czas przyspieszył ??!

Polecane posty

Gość gość

praktycznie zaraz jesień z zimą, jak was to nastraja? czas przyspieszył ??!

Gość gość
Za szybko ten czas leci, nie zdążyłam zrobić wielu rzeczy, które planowałam od kwietnia. Przeraża mnie to tempo. Nie rozumiem tego juz od wielu lat. WIem tylko, że jeszcze 10 lat temu czas tak szybko mi nie płynął. Kompletnie sie w tym nie odnajduję. Miewam z tego powodu stany depresyjne. Czy to ze mną jest cos nie tak, czy to jest po prostu norma?

Gość gość
Hahaha debile a ja nie żyje miesiącami porami roku tylko od wydarzenia do wydarzenia i nie mam depresji hahahahahha medytuje i mam połówkę z takich Polaczkow zazdrosnikow nieudaczników hahaah

Gość gość
W ogóle tu kur)wa jeszcze mozna po polsku pisać, nie obawiając sie, że zostanie zbesztanym od najgorszych za pochodzenie? Weź wypier)dalaj gnoju. Jakby ci tu ktoś napisał może po angielsku jakimś projektem szefa korporacji z angielskim nazwiskiem to byś mu sie nawet i pokłonił śmieciu, ale jak zwykły szary Polak pisze posta, to zaraz jest hejt.

Gość gość
W ogóle tu kur)wa jeszcze mozna po polsku pisać, nie obawiając sie, że zostanie zbesztanym od najgorszych za pochodzenie? Weź wypier)dalaj gnoju. Jakby ci tu ktoś napisał może po angielsku jakimś projektem szefa korporacji z angielskim nazwiskiem to byś mu sie nawet i pokłonił śmieciu, ale jak zwykły szary Polak pisze posta, to zaraz jest hejt. X O co ci chodzi k*****o ?

Gość gość
k***a to cie robiła z psem

Gość gość
WIem tylko, że jeszcze 10 lat temu czas tak szybko mi nie płynął. x x x Odnoszę identyczne wrażenie;-)