Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolajns

Prawo jazdy. Wszyscy mnie do tego zmuszają, co robić!?

Polecane posty

Mam ponad 20 lat, mieszkam w małej miejscowości, więc z komunikacją słabo. Problem w tym, że nie mam prawa jazdy. Wszyscy w domu i znajomi ciągle mi powtarzają, że przecież muszę zrobić, ale mi na samą myśl robi się słabo i zaczynam beczeć, nie wiem skąd się to bierze. Mam jakiś paniczny lęk przed tym. Wiem że powinnam zrobić, ale psychicznie jakoś coś mnie blokuje, nie wiem co robić...

Gość gość
Nie robić. Zrobić wtedy jak będziesz czuła.

Kiedy komuś tłumaczę, że coś mi się dzieje jak wsiadam za kierownicę (siedziałam może 3x) albo nawet myślę o prawie jazdy, to mi mówi, że przecież się muszę nauczyć.

Gość gość
Nie wiem, moze to jest tak ze musisz być gotowa mentalnie na to. Na siłe to tylko stresu sie człowiek naje. Ja natomiast mam gorzej, bo chcialam zrobic, zrobiłam, mieszkam w duzym miescie, gdzie nie ma zmiłuj sie a chamów jest pełno na drogach, wiec dla początkujących nie ma litości - i boję sie jezdzić gdzies dalej niz na zakupy i na działke, gdzie nie musze zmieniać pasa ruchu, bo z tym jest u mnie najgorzej :( I w sumie na razie gdzies dalej jezdze zawsze z kimś. Mam ochote sie wybrac gdzieś dalej ale sie boje jeszcze.