Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 43 latka

Polecane posty

Gość gość

To juz stara baba i moze ją podrywać stary dziad 57 letni?:-D

Gość Niewiele mlodsza
Tak, 43 latka to stara baba, ale jesli dobrze wyglada, moze ja podrywac brzydki 40 latek lub przystojny 48 latek, dlaczego od razu 57 letni dziad

Gość gość
Bo tyle mam i niewiem czy nie jestem za stary;-)

Gość gość40stolatkaxxxx
nie sluchaj zlosliwych wypowiedzi zauwazylam ze na kafe siedzi mnostwo wrednych zgorzknialych ludzi ktorym jedyna satysfakcje w zyciu chyba daje internet i plucie jadem anonimowo. Jak najbardziej probuj szczescia, nigdy nie jest zbyt pozno, dopoki masz sily i checi i pomysly na randkowanie i ukladanie sobie zycia.

8:08 ja pluje jadem i hejtuje?! Przeciez dostarczam naukowe dowody na noje tezy! To ty zyjesz w jakiejs alternatywnej rzeczywistosci plaskiej ziemi!

Gość gość40stolatkaxxxx
do Michal....jesli masz mowic komus cos niemilego , poprostu zamilcz bo nie znasz ani jej ani jego, a pisanie nieprzyjemnych komus od rana zupelnie bez sensu swiadczy o tobie w jeden sposob...do tego musisz byc bardzo mlody , dojrzala osoba nie bredzi w ten sposob . mysmy w twoim wieku byli juz a ty w naszym bedziesz i gwarantuje ze zycie zweryfikuje twoje g..ne poglady

No pewnie ryczaca 40, lepiej zyc w klamstwie i ignorancji, bo tak wygodniej dla ego! A jacys naukowcy? "a j***c ich bo ja swoje przezylam i wiem lepiej"! :O

Gość gość
Michal, a czy odpowiedni wykres na odwrot czyli w jakim wieku facetom podobaja sie jakie kobiety?to wazne