Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przełamać niechęć do seksu z takim penisem

Polecane posty

Gość gość

14/12 ? Miałem kilka dziewczyn, uprawiałem z nimi seks, jestem dość przystojny, ale strasznie wstydzę się penisa takich rozmiarów. Czasem jest mi głupio jak dochodzi do seksu.

Gość gość
Nie dla każdej kobiety rozmiar ma znaczenie. Przede wszystkim długą nadmierną gra wstępna w tym oral. W ten sposób możesz zaspokoić kobiety czy też ręcznie. Dopiero potem seks. Takiego po prostu masz i nic z tym nie zrobisz. Najważniejsze to zaakceptować siebie. Mój facet ma 15 cm tak mniej więcej więc też jakoś szału nie ma a w łóżku jest ok.

Gość gość
Mój ma 12-13 cm i jest ok. Moja żona nawet orgazm czasami ma. Większym problemem dla mnie jest to, że nie mogę długo wytrzymać. Żona chciałaby by dłużej pojeździć na jeźdźca,ale ja nie jestem w stanie powstrzymać wytrysku ponieważ to jest bardzo podniecająca pozycja.

Gość gość
A ja mam krzywego a do tego w dół i też miałem kompleks za młodu z tego powodu ale przy pierwszym seksie obawy zniknęły i obecnie nawet uważam to za atut :) A na przedwczesny wytrysk polecam wypróbować gumki performa