Gość gość Napisano Lipiec 23, 2018 Kanał "na kocią łapę". Lubicie, nie lubicie? Moim zdaniem są sympatyczni, tworzą fajną parę. Chciałabym kiedy byłam w ich wieku być w takim związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 żałośni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 27, 2020 Fajni są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justa 24 Napisano Wrzesień 2, 2020 Jak oceniacie ich "powrót"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bubi 0 Napisano Październik 9, 2020 Wieje nuda a szkoda bo zapowiadali się nieźle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzieeeń dobry 19 Napisano Luty 16, 2021 Są oficjalnie zaręczeni, wydaje mi się że Iza bardzo już napierała na to (np zdj na ich kanale yt, czy to zdjęcie z bukietem róż i opisem że 'mówię TAK że będę płacić vat' jak dla mnie to zjecie krzyczało 'Bartosz gdzie ten pierścien?!') z jednej strony się nie dziwię, tyle lat związku.. Tak przeczuwałam że się zaręcza na tym wyjeździe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach