Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż powinien towarzyszyć żonie u ginekologa czy czekać pod drzwiami

Polecane posty

Gość gość

Czy mąż powinien towarzyszyć żonie u ginekologa ? czy czekać pod drzwiami,mówię o wizycie na której oprócz badania, decyduje się o dalszym postępowaniu w chorobie, o metodach leczenia choroby,jakimś zabiegu, itp. Czyli o rzeczach bardzo ważnych dla małżeństwa.Wiem że prawo daje taką możliwość,ale ja chciałbym poznać także wasze zdanie.

Gość gość
Tak powinien a nawet ma taki obowiazek. Moj jest tak wycwiczony ze nawet zmienia mi podpaski bo brzydze sie widoku krwi.Raz sie postawil i blagal 3tyg bym wrocila. Teraz chodzi jak szwajcerski zegarek

Gość gość
ja uważam ze zona ma język i może powtórzyć wszystko to co powiedział lekarz.na co chcesz sie pchać do gabinetu zboczku?z resztą widze po raz kolejny podobny temat typu wpychanie sie na siłę do gabinetu ginekologa razem z babą, coby chyba na cipke popatrzeć gdy grzebie w niej ginekolog .

Gość gość
Każdy jest inny. Mój mąż był że mną tylko RAZ na badaniu 5d. Zobaczył w kolorze naszego malucha. Tak absolutnie on nie jest m ipotrzebny w gabinecie. Bez przesady. Kazda kobieta umie wypowiedzieć co się dzieje, gdzie potrzebuje pomocy i co jej dolega.

Gość gość
Myślę że tak ,jak najbardziej szczególnie gdy coś niepokojącego dzieje się ze zdrowiem. A w ogóle to tak oczywiste że nie rozumiem po co o to pytać.

Gość gość
Bardzo bym chciała mieć męża ,który tak interesował by się moim zdrowiem i że na trudniejszych wizytach byłby przy mnie.

Gość gość
tylko zboki się pchają

Gość gość
Dlaczego tak z góry oceniasz ludzi ? to że ktoś bierze udział w wizycie i wspiera partnerkę to zboczenie ? To po co ustawodawca przewidział taką możliwość w prawie ? Jeśli ktoś jest bardzo pruderyjny ,to nigdzie nie musi wchodzić ,ale jeśli oboje chcą to jaki to problem ?

Gość gość
Jeśli jest jakiś problem ,np. konieczność zabiegu lub jego wybór ,czy dłuższego leczenia ,to jak najbardziej partner powinien być na wizycie. Przynajmniej ja bardzo bym wtedy tego oczekiwała.