Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za moda fotografowania nieodpowiedzialności ojców?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy również odnotowałyście ten trend na mediach społecznościowych. Młode matki dominują w nim, szczycąc sie nie wiem... chyba swoją głupotą. Otóż pstryknięcie zdjęcia z małym dzieckiem i obok łeb śpiącego ojca, który styrany wrócił bo wygnali go do pracy. Oczywiście dziecko od brzegu na łóżku, wersalce. Wystarczyłaby chwila nieuwagi aby spadło lub jeden niekontrolowany ruch ojca by nie przerywając snu je zepchnął. Po co dokumentować omawianą sytuacje? Nie po to by matka napiętnowała starego, ale skomentowała w następujący sposób "rozkosznie sobie śpioszkami" tak jakby to niby była rozczulająca scena a nie pokaz głupoty nieodpowiedzialnego ojca, który przyciął komara. ;/

Gość gość
wow, wnikliwa analiza :D

Gość gość
Że tez masz czas kobieto na pisanie takich ciulstw :o

Gość gość
to idiotki, zaraz będzie "cycusiowanie", "pierwsze kroczki", "pierwsze nocniczkowanie" na profilu słowem ekstrawertyczki jakby faktycznie było się czym chwalić, że dziecko by spadło z kanapy i zamiast zainterweniować to zdjęcia pykają.

Gość gość
Ahahahaha,aleś wymyśliła temat nad tematy. Długo nad nim myślałaś?

Gość gość
Nie, zbulwersowała mnie sprawa to i ją opisałam. Co wy hipisami jesteście, że wobec wszystkiego przechodzicie z obojętnością?

Gość gość
Że też masz czas na analizowanie takich głupot. Musisz mieć strasznie nudne życie . Wspolczuje

Gość gość
Padłam. Temat,hahaha