Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być implantacja?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Tydzień temu w piątek miałam owulację, w zeszłym tygodniu w środę zauważyłam małe plamy krwi z śluzem w toalecie, w czwartek wieczorem na papierze też była krew, w piątek trochę brązowego śluzu i na tym koniec. Później w niedzielę po stosunku znów miałam brązowy śluz. Co to może oznaczać? Czy to mogła być implantacja. Niecały tydzień po owulacji i tak przez kilka dni?

Gość gość
Po co kolejny temat?

Gość gość
Tzn?

Gość gość
Ja prdl, ta tydzień po owulacji juz szuka objawów:O masakra. Nie wytrzymasz do okresu, zeby test ewentualnie zrobic?

Gość gość
A ty możesz być milsza? Skoro chcesz się wyżyć a nie masz nic inteligentnego do powiedzenia to po co się odzywasz? Gdzie napisałam o jakichś objawach??? Rusz łbem i czytaj ze zrozumieniem. Człowiek nie może nic napisać bo zaraz zostanie zjechany przez jakieś polmozgi szukające rozrywki.

Gość gość
Czego nie rozumiesz? To już twój drugi temat o tym samym.

Gość gość
Nie rozumiem po co mi odpisujesz skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia. Boli Cię temat? To po co wchodzisz? Tylko żeby wbić szpile. Na dodatek nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Szkoda słów na takich ludzi i aż człowiek boi się cokolwiek napisać bo zaraz znajdzie się taka kafeteryjna franca co tylko czeka żeby naskoczyc na kogoś.

Gość gość
I dla ciebie nie jestem żadna "Ta".

Gość gość
Do autorki posta. Nie przejmuj się, tutaj nie da się napisać o swoich obawach czy troskach, bo zaraz znajdzie się jakaś szuja. Po prostu trzeba olać i traktować tak jak powietrze. Nie przejmować się, to są poważne tematy a taka rzeczywiście wpadnie, nie doczyta wszystkiego i od razu atakuje. Szkoda słów na takich ludzi. Po co otwierać jadaczkę, skoro i tak nic mądrego nie wnosi do tematu.

Gość gość
Ja prdl, ta tydzień po owulacji juz szuka objawówpechowiec.gif masakra. Nie wytrzymasz do okresu, zeby test ewentualnie zrobic? x Bardzo elokwentna jesteś, poziom Twojej wypowiedzi mówi sam za siebie. Wyobraź sobie że gdy kobieta pragnie dziecka, doszukuje się objawów ciągle i nie jest to powód do śmiechu czy wyszydzania. Zastanów się o co ci kobieto chodzi bo taki jazgot zamiast porady to można sobie wsadzić...

Gość gość
Odpowiedź jest wciąż jedna i niezmienna. Zrobisz test to się dowiesz. Rozkminy nie mają najmniejszego sensu. Wróżek brak. Czas i cierpliwość to podstawa.

Gość gość
Nie jestem głupia i wiem że nikt mi nie wywróży, czy ja gdziekolwiek to napisałam? Jakoś na normalnych forach, gdzie kobiety nie są anonimowe dostałam wiele odpowiedzi i porad, tutaj tylko jazgot i stek hejtów. Pisałam czy ktoś spotkał się z podobnymi przypadłościami, czy to zatem odebrałaś jako mój objaw ciąży i prośbę o wróżenie?

Gość gość
Moje posty były tylko 3 -te dot. powielanego tematu i ostatni w temacie. A co do twojego problemu poczytaj o plamieniach po owulacji bo przyczyn jest wiele i są różne.

Gość gość
Nie mam ochoty z Toba dyskutować, bo widocznie nie masz i nie miałaś takich problemów. Idź się wyżywać gdzieś indziej.

Gość gość
Autorko, prawda jest taka, że na forach czy na grupach na fb dostaniesz odpowiedzi od normalnych kobiet, bo tam nie ma anonimowych ludzi, a tu przyjdzie taka co myśli że jak się nie podpisze to może nawrzucać komuś. Wstyd. Kobieta ma problem, chce się poradzić to dziamanie japą dostaje. Co za popieprzone forum.

Gość gość
Rany boskie chyba masz problem i to poważny z sobą. To co napisałam było właśnie w celu pomocy bo nie kazda rzecz to zaraz ciąża. Ale jak widać ty chcesz słyszeć tylko jedno a reszta to atak. Ok dla mnie EOT.

Gość gość
Dziękuję za taką "pomoc". Idź się wyzywać gdzieś indziej kafeteryjna zmijo. I naucz się czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
Ta czy tamta jestes, co za różnica? Dla mnie masz sieczkę juz w głowie, bo taaaak bardzo chcesz miec dziecko, ze pewnie terminy "tempka" i "owulka" sa ci bdb znane:) I jak okres spóźnia sie o godzine to pewnie wykupujesz wszystkie testy z apteki. Skoro ty taka lotna, to dlaczego nie poszukasz w literaturze? Tak jak ktos wyzej pisał - krwawienie w okolicach połowy cyklu ma mnóstwo przyczyn, czasem to moze byc wlasnie krwawienie owulacyjne i tyle. Takie tematy jak ten twoj sa dla mnie tak samo głupie jak "czy moge byc w ciazy?", gdzie jedna z druga opisują ze szczegółami kiedy miały stosunek, jaka temperaturę pochwy i czy jeden, czy dwa dni przed owulacja:O Denne i tyle. Potrzebujesz fachowej odpowiedzi - zwróć sie do lekarza najlepiej, a nie zasmiecaj forum.

Gość gość
A takie stany, ze kobieta sie doszukuje wszedzie objawów - to nie sa powód do wyśmiewania i owszem - tylko to sa powody do psychiatry, bo juz masz obsesje.

Gość gość
Ta czy tamta jestes, co za różnica? Dla mnie masz sieczkę juz w głowie, bo taaaak bardzo chcesz miec dziecko, ze pewnie terminy "tempka" i "owulka" sa ci bdb znaneusmiech.gif I jak okres spóźnia sie o godzine to pewnie wykupujesz wszystkie testy z apteki. Skoro ty taka lotna, to dlaczego nie poszukasz w literaturze? Tak jak ktos wyzej pisał - krwawienie w okolicach połowy cyklu ma mnóstwo przyczyn, czasem to moze byc wlasnie krwawienie owulacyjne i tyle. Takie tematy jak ten twoj sa dla mnie tak samo głupie jak "czy moge byc w ciazy?", gdzie jedna z druga opisują ze szczegółami kiedy miały stosunek, jaka temperaturę pochwy i czy jeden, czy dwa dni przed owulacjapechowiec.gif Denne i tyle. Potrzebujesz fachowej odpowiedzi - zwróć sie do lekarza najlepiej, a nie zasmiecaj forum. x o co ci chodzi kobieto??? Daj mi spokój do jasnej cholery! Nie, nie jest mi znane twoje słownictwo i nie biegam do apteki . Nie mierzę temperatury, nie doszukuje się niczego co to bie widze jest dobrze znane. Ty zaśmiecasz forum swoją osobą, uwzięłaś się na mnie jakbym ci coś zrobiła, naśmiewasz się z czyichś problemów i napawasz tym jak hiena! DAJ MI SPOKÓJ BO ŻYĆ MI SIĘ ODECHCIEWA PRZEZ TAKICH P******W JAK TY!!!

Gość gość
A takie stany, ze kobieta sie doszukuje wszedzie objawów - to nie sa powód do wyśmiewania i owszem - tylko to sa powody do psychiatry, bo juz masz obsesje. x gdzie ja się doszukuje objawów??? daj mi spokój zawistna hieno i odwal się!

Gość gość
Ta czy tamta jestes, co za różnica? Dla mnie masz sieczkę juz w głowie, bo taaaak bardzo chcesz miec dziecko, ze pewnie terminy "tempka" i "owulka" sa ci bdb znaneusmiech.gif I jak okres spóźnia sie o godzine to pewnie wykupujesz wszystkie testy z apteki. Skoro ty taka lotna, to dlaczego nie poszukasz w literaturze? Tak jak ktos wyzej pisał - krwawienie w okolicach połowy cyklu ma mnóstwo przyczyn, czasem to moze byc wlasnie krwawienie owulacyjne i tyle. Takie tematy jak ten twoj sa dla mnie tak samo głupie jak "czy moge byc w ciazy?", gdzie jedna z druga opisują ze szczegółami kiedy miały stosunek, jaka temperaturę pochwy i czy jeden, czy dwa dni przed owulacjapechowiec.gif Denne i tyle. Potrzebujesz fachowej odpowiedzi - zwróć sie do lekarza najlepiej, a nie zasmiecaj forum. x czytam twoją wypowiedź i po prostu mnie zamurowało...kobieto, kiedy życie cię tak skrzywdziło, że uwieszasz się na kimś i wyśmiewasz czyjeś problemy? to co napisałaś jest nie tylko chamskie ale jest przykładem na to, że nie zasługujesz na miano kobiety i matki. Co za patologia...

Gość gość
A takie stany, ze kobieta sie doszukuje wszedzie objawów - to nie sa powód do wyśmiewania i owszem - tylko to sa powody do psychiatry, bo juz masz obsesje. x jedyną osobą która ma coś nie tak z głową jesteś ty. potwór z nie kobieta.