Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nelsia

4miesięczny program odchudzający

Polecane posty

Gość nelsia

Cześć wszystkim! Jeśli trafiłeś/aś na ten temat, to pewnie zmagasz się aktualnie z tym problemem co ja kilka miesięcy temu :) Jeżeli jesteś zainteresowany/na 4-miesięczną kuracją odchudzającą, w której program wchodzą produkty bazowane na składnikach naturalnych (od wszelkich kapsułek z wartościowymi makroelementami po pyszne szejki), opieka osoby, która będzie kontrolowała każdy Twój dzień, tygodniowy detoks, masa przepisów na posiłki, pomysły na trening, grupy wsparcia i wiele, wiele innych - zostaw znak po sobie w komentarzu w postaci maila bądź facebooka, a na pewno się odezwę <3

Gość Adrian11157
Pierwszy miesiąc biegaj rano/ sobota-niedziela basen Stosuj iqmango według zaleceń taki fajny spalacz tłuszczu, dieta wylicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne i odetnij 100 i tak co miesiac odcinaj z wegli i tłuszczy,

Gość gość Karolina H
Ja skutecznie pozbyłam się nadwagi w 3 miesiące przy zastosowaniu Foreverslim. Moim zdaniem to obecnie jeden z najlepszych sposobów

Gość gość Danuta R
U mnie on wyglądał następująco - deita 1500 kcal, do tego Slimunox i 60 m,inut ćwiczęń.