Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaTaka

Co spakowac na dwa tygodnie wakacji z dwulatkiem?

Polecane posty

Gość MamaTaka

Witam. Moja corcia ma prawie dwa latka. Jedziemy na 8 dni na poludnie Polski, a pozniej na 3 dni do Niemiec. Lecimy samolotem wiec chcialabym uniknac pakowania calej szafy. Ile i jakich ciuchow spakowac dla dziecka na te 11 dni ? Prosze doswiadczone mamy o pomoc. Nie bedziemy plazowac tylko wycieczkowac, wiec dziecko nie bedzie biegac w kostiumie calymi dniami. Sciskam i dziekuje za pomoc

Gość gość
A macie tam dostęp do pralki? Na pewno spakuj lekarstwa.

Gość gość
A ile Twoje dziecko zużywa ciuchów i reszty kiedy jest w domu? Tyle samo plus jakiś zapasik zużyje na wyjeździe ...

Gość gość
Jpr pytac o takie cos na kafe to juz trzeba byc albo uzaleznionym on internetow na maxa albo totalnym idiotą. Bierze sie to co jest potrzebne i koniec tematu

Gość MamaTaka
Dziekuje za odpowiedzi. Mamy zamiar isc przynajmniej raz do pralnii. Moje dziecko przebieram 2-3 razy dziennie. Czy to oznacza, ze mam spakowac ponad 30 kompletow ubran? Chcialam Zapytac osob doswiadczonych bo to nasz pierwszy tak dlugi wyjazd

Gość gość
A po co przebierać dziecko 2-3 razy dziennie? :P

Gość MamaTaka
Zeby nie bylo brudne

Gość gość
Goovvno na patyku do jedzenia dla curci srurci

Gość gość
No to bierz te 30 kompletów, albo załóż, że dziecko nie będzie ciągle czyste. Kafeteria ma za ciebie decydować?

Gość gość
Nie bierz za wiele. To wakacje więc sama mówiłaś, że chodzi się w stroju dużo. Drugie tez myślę że można trochę sobie odpuścić pilną potrzebę życia dziecka bez małej plamy po lodzie na bluzce ;) Ja bym wzięła z 6 kompletów jak to mówisz, i jeszcze chcecie iść do pralni :)

Gość gość
"Nie bedziemy plazowac tylko wycieczkowac, wiec dziecko nie bedzie biegac w kostiumie calymi dniami." "To wakacje więc sama mówiłaś, że chodzi się w stroju dużo." To sobie pogadały mamuśki :-D