Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Witam dlugi... czy warto mu pomoc

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wyglada tak mam 32lata i odlozone 120 tysiecy zlotych dlowniw dlatego iz od 27 roku zycia praktycznie do dzis odkladalam kazda wyplate .Pracuje za granica i mieszkalam przy babci ale to nie tu jest problem .. poznalam jakies 2 lata temu mega faceta, jestem z nim do dzis .. Pracuje w sumie blisko mnie i tak sie poznalismy.. niby wszystko okej ale.. ostatnio chcialam jechac do polski i te pieniadze ktore zaoszczrdzilam chcialam wydac na mieszkanko.. 3 pokoje na uboczu miasta.. od tak zeby bylo dla mnie na kiedys tam czy zeby je narazie poki co wynajac bo i tak jestem za granicami.. moj chlopak odlozyl jakies 20tysiecy i zapytalam go z tym zrobii.. a on od tak po 2 latach ze nie zawiele bo ma 200tysiecy dlugu w polsce i te 20tysiecy euro wyda na splate poki co... malo nie spadlam z nog.. wiem ze wiele moich znajomych ma po 35lat 10 letnie auto a na kacie z 10tysiecy zlotych ale sa bez dlugow.. malo tego wgniotla mnie ta informacja w fotel bo jestem z nim dwa lata a teraz sie dowiedzialam.. alee to nie wszystko.. te mieszkanie.. chcialam cos miec , tymbardziej ze jeste, z nim w ciazy .. chcialam mu powiedziec ale kiedy dowiedzialam sie o jego dlugach zgubilam sie w rozmowie.. malo tego on stwierdzil ze skoro go kocham i dysponuje takimi pieniedzmi powinnam mu pomoc i dac cala reszte na spalte jego dlugow.. bo mieszkanie zaczeka a dlugi nie.. i mialam ochote mu wygarnac ale na litosc boska to bedzie ojciec naszego dziecka.. nawet myslalam zeby mu niw mowic o dziecku i sie rozstac .. nie wiem.. nie prosze o rady po prostu chcialam to z siebie wyrzucic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować