Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HakunaMatata88

Przed 40 tka z 88 na 70 kg

Polecane posty

Gość HakunaMatata88

Hej dziewczyny, mam 38 lat, 170 cm i waze 88 kg. Mieszkam w Londynie od 8 lat i to tutaj tak przytylam, przyjechalam tu z 75 kg. Nie wiem nawet kiedy to sie stalo. Od tygodnia jestem na niskoweglowodanowej diecie, moze nawet i ketogenicznej, z tym, ze jem sporo pomidorow, nie potrafie sobie ich odmowic. Wczoraj : 9:00 makrela pieczona + 10 pomidorow cherry+ pol kubka ogorka+ pol czerwonej papryki+ 2 lyzki oliwy extra virgin + 100 gram sera cheddar+ sporo salaty Iceberg 14:00 5 watrobek driobiowych z cebula duszona + salata Iceberg z dressingiem oliwa+ ocet jalbkowy+ xylitol+ kapka musztardy + papryka, ogorek i pomidory 18:00 zupa z kapusty bialej, kalafiora, brokul, troche groszku + 2 kostki bulionowe+ pieprz cayenne w ciagu dnia 2 litry wody, troche kombuchy z zielonej herbaty, dwie kawy z tlusta smietanka Dzis : zupa z kapusty jedna miska + kawa z tlusta smietanka + garsc migdalow Wiem,ze np. groszek ma wegle, ale dla mnie to i tak jest drastyczne odrzucenie chleba, kasz, makaronow i slodyczy, wiec uwazam, ze lepiej zjesc troche wegli z groszku niz chleb. Jezdze rowerem ok godziny dziennie, plus jakies tam brzuszki, spacery ile sie da, prace mam dosc aktywna bo po 12 godzin cztery dni w tygodniu zajmuje sie pomoca osobom z problemami psychicznymi , a to jest praca ciagle w biegu i na nogach. mam nadzieje powoli i ladnie schudnac do wymarzonej wagi bez nadmiaru skory i efektu jo-jo. Byloby milo, gdyby sie ktos przylaczyl, a moze i nawet poradzil co moge ulepszyc. Pozdrawiam !

Gość gość
Twoja dieta wyglada bardzo rozsadnie :) Jesli masz ochote to zapraszam na topik "ciąg dalszy odchudzanie po 40 część 2" ... tam wprawdzie juz po 40 ;) ale jest i LC i Keto :)

Gość gość
Jestem w Twoim wieku ale cel z 98 na 48 w 3 lata (niski wzrost). Przy czym co najmniej do 75 do konca roku. Nie mam teraz czasu pisac

Gość Amelia1157
Da się po pierwsze interwały na interniecie później cardio, dieta mniej jedz bo najtańsza, basen aby się rozluźnić a do tego iqmango to mój prywatny przepis na szybką metamorfozę. Warto pobrać ten suplement diety mi spalił zbędne kilogramy

Gość gość Angelika T
A zastanawiałaś się nad zastosowaniem Slimunox? Mi akurat te tabletki barzo pomogły w pozbyciu się nadwagi.

Gość gość
Witajcie! Czy ktoś z was próbował ten produkt na odchudzanie - African Mango? http://nplink.net/vGjQos6A W necie jest dużo pozytywnych opinii i chciałabym zamówić ten produkt.

Gość gość Barbara TY
W moim przypadku bardzo dobry efekt odchudzania dało zastosowanie Foreverslim. W 3 miesiące pozbyłam się całej nadwagi

Gość gość Małgorzata O2
W moim przypadku o sukcesie odchudznaiua praktycznie zadecydowało zastosowanie Slimunox. Moim zdaniuem nie ma lepszego środka tego typu