Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to oceniać?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna ukrywała że planuje sylwestra z kolezankami, gdy powiedziałem że chętnie wyjdę z nią na imprezę , albo w góry, zirytowana powiedziała że mogłem wcześniej myśleć o takich sprawach i że idzie spędzić sylwestra z koleżankami. Bardzo mnie to wkurzyło, tym bardziej że już wcześniej sygnalizowałem że chcę z nią spędzić sylwestra, nie zrezygnowała dzień wczesniej, ale poszła, mimo tego że wiedziała że zostanę sam, bo większość wyjechała, poczułem się jak g****o,

Gość gość
Jest lipiec a ty o sylwestrze, który był pół roku temu?

Gość gość
tak bo mi to nie daje spokoju

Gość gość
Moja ocena tego to 3 na 10.

Gość gość
Jesteś młodą osobą, tak jak twoja dziewczyna a wasz związek jest zwyczajnie niedojrzały. Dziewczyna nie chciała spędzić sylwestra z koleżankami, a raczej tylko z koleżankami. Skoro poszła z nimi na imprezę, to miała na celu zabawę z innymi facetami. Moim zdaniem, ta historia (raczej nie prawdziwa) dotyczy większości nastoletnich związków. Daj sobie z nią spokój, albo przyzwyczaj sie do tego, że nie jesteś jeszcze dla niej najwazniejszy. Niestety w naszych dziwacznych relacjach damsko-męskich, młodzi faceci sie o wiele szybciej angażują, niz dziewczyny. Później role się odwracają.

Gość Natan ek
Chłopak jest wrażliwy sięga daleko w przeszłość nie to co wy żyjecie dniem dzisiejszym byle by zeżreć napisać coś, co nie ma wartości.

Gość gość
Moze jeszcze nie wytrzezwial?

Gość gość
Coś pamięcią wracam ale nic z tego nie rozumiem jak zwykle )))

Gość gość
Prawdziwa. Jak niby, To było z rok temu, zerwaliśmy kontakt, bo ona nie chciała słyszeć o pogodzeniu się, nawet kwiatki nic nie dawały, była osobą raczej której w głowie zabawy i inni faceci, tak jak mi wspominała że pewnego gośccia lubi sluchać jak gra na gitarze , z tym gościem miała kontakt, razem z kolezanką były na jakimś koncercie oczywiście ja dowiedziałem się o nim potem , co mnie te wkurzyło, to byl okres gdzie ona oddaliła się ode mnie, równiez wyjscie z nią i jej koleżanką na koncert źle się skoczył ponieważ większość czasu spędziła z koleżanką, rozmawiając, ja nie chciałem się wtrącać. Miałem ochotę wyjść, ale koncert mi się podobał i zostałem, trudno się mówi. Oczywiscie po n-tej rozmowie, wreszcie powiedziała że możemy się zejść, ale nic nie obiecała, dopiero na 2 dzień coś w niej pękło, potem oznajmiła czy nie jadę z nią na wycieczkę za granicę ( jaką wycieczkę?) ja że nie mam na tyle kasy, i ze musi jechac sama , zrobiło jej się przykro, i zgodziłem się , ale w połowie powiedziałem że nie jade bo nie uzbieram, jak ona zbierala od 2 lat, to co ja w kilka miesięcy mam uzbierać. Kpina. Kpina to był ten cały związek. I to jak byla ona wierząca.

Gość gość
Namaluj wiersz i jej go wyślij na komórkę. Może zrozumie, że kasztany kwitną nie tylko na Placu Pigal...

Gość gość
składnia poziom przedszkolak... Wybacz kolego, ale nic nie rozumiem z tego co piszesz :) Jak na historyjkę wymysloną na poczekaniu z nudów, to mogłeś się bardziej postarać ;/