Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda20

Czy to poronienie ?

Polecane posty

Gość Jagoda20

Witam strasznie się martwię w 8 tygodniu byłam u gin i powiedziała że jestem w ciąży minął weekend a ja w poniedziałek gdy tylko otworzyłam oczy poczułam się tak jakbym nie była w ciąży nagle zniknęły objawy: bolesność piersi, bóle brzucha,pleców i skończyły się te okropne mdłości które miałam odrazu po przebudzeniu do godziny 16 i nagle zauważyłam że mam więcej energii jak przed ciążą chodziłam śpiewałam dziś 10tydzień a ja nadal czuje się świetnie tylko rano lekko pobolewał brzuch jak na okres i przeszywał do krzyża ból jest leciutki do wytrzymania do tego były lekkie skurcze w pachwinach. Czy któraś z was miała podobnie martwię się że pójdę na kolejną wizyte a lekarz stwierdzi ciąże obumarłą. :(

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego miałaby być ciąża obumarła ;-( ? Ja dwa razy byłam w ciąży, dwa razy urodziłam zdrowe dzieci, chociaż druga ciąża była trudna i zagrożona ani przez chwilę nie myślałam źle. W pierwszej nawet przez myśl mi nie przeszło, że coś mogłoby być nie tak. Co to za myślenie, że skoro czujesz się dobrze to jest źle? Przestań się zamartwiać, ciesz się, że masz powera, ja właśnie w pierwszej ciąży miałam mega energię i siłę na wszystko. Już w drugiej wymiotowałam od początku do dnia porodu, więc słabo, ale też nie miałam boleści żadnych. Ciesz się ciążą i korzystaj z pełni sił i dobrego samopoczucia a wizyta na pewno przyniesie jak najlepsze wieści!

Gość Jagoda20
Martwię się ponieważ moja kolezanka miala podobnie była w 9 tyg u lekarza i okazało się że 2 tygodnie chodziła z ciążą obumarłą dlatego się obawiam i nie mogę się już doczekać wizyty żeby wiedzieć czy wszystko jest ok.

Gość gość
Idz na ostry dyzur..powiedz ze madz bole Niech sprawdza.

Gość gość
Zrob sobie test beta z krwi