Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy, jakie tabletki antykoncepcyjne polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Nie planuje wiecej dzieci. Seks w gumce nie satysfakcjonuje nas i chcialahym zabezpieczyc sie w inny sposob. Bralam kiedys tabletki przez 3 lata. Odstawilam, bo zle sie czulam psychicznie i przytyłam. Od tamtej pory minelo 11 lat. Mam nadziejezs przez tenczas troche sie zmienilo i tabletki sa nowocześniejsze.

Gość gość
opium

Gość gość
Takich tabletek się nie bierze z polecenia, tylko z przepisu lekarza. I to tez nie na gębę, a po zrobieniu badan zaleconych przez ginekologa i przez niego zinterpretowanych.

Gość gość
Każda kobieta jest inna- tu nie ma co polecać. Coś co odpowiada jednej nie musi odpowiadać drugiej.

Gość gość
Nie polecę Ci konkretnej nazwy bo to bez sensu, ale podoba mi się branie tabletek w systemie 24+4. Krótki, niebolesny okres. Jak byłam ostatnio u ginekologa to mi powiedział, że kobieta może potrzebować różnych tabletek zależnie od trybu życia a nawet potrzebować ich zmiany na np wakacje albo zależnie od pory roku. Więc zamiast pytać o konkretne tabletki poszukaj dobrego ginekologa prywatnie.

Gość gość
Dzięki za opinie

Gość gość
Ja tez uwazam ze to bardzo indywidualna sprawa, dobry ginekolog powinien dobrze ci tabletki dobrac. Osobiscie biore YAZ, od prawie 9 lat, nie mam zadnych skutkow ubocznych.

Gość gość
Jestes zadowolona? Ufasz im? Ja sie troche boje, ze bede sie bac, gdy maz bedzie konczyl we mnie. Ale nie po to decyduje sie na tabletki, zeby jeszcze orezerwatyw uzywac...