Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka dziewczyna ma szanse znalezc chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

czy bedzie jej ciezko jesli chodzi o charakter?? Lubi sie wyglupiac,zartowac, jest bardzo usmiechnieta ,wesola i z dystansem podchodzi do wszystkiego, cieszy sie kazdym dniem, uczynna, sympatyczna,lubi flirtowac z ludzmi, zlosnica, bardzo wrazliwa,przekorna, wierna,bywa wredna i kaprysna,zazwyczaj bezposrednia, dyskretna,przejmuje inicjatywe w poznawaniu ludzi mezczyzn i kobiety,lubi spacery,nie goni za modą

Gość gość
jeszcze jest zaborcza,uparta,nieprzekupna,przyjacielska,nie zazdrosci ludziom tzn nie jest zawistna,uczciwa,lubi wszelkie spa, kapiele w olejkach itd, dba o cialo,, wyrozumiala, czasem do rany przyloz,czasem wyszczekana

Gość gość
Tchnela byś we mnie życie jak kiedyś kuzynka

Gość gość
Brakuje jeszcze ważnych cech charakteru, zboczona, zawsze się dogadać, potrafi wybaczyć słowa.

Gość gość
Nie rozumiem. Opisalam tu charakter Twojej kuzynki?A co ma jedno do drugiego,opowiedz. Tak ona jest wybaczajaca, wyrozumiała, chociaz wieksze upokorzenia ciezko jej przychodzi wybaczac ,jest troszke zboczona ale cnotliwa, chce czekac do slubu (w tym wzgledzie tradycjonalistka, poza tym lubi nowosci ),mozna z nia pogadac o wszystkim ale zalezy od dnia ,czasami bez kija nie podchodz

Gość gość
Moja kuzynka też cnotliwa była ale zboczona kręcił ją seks, sperma ciekawila, wszystko chciała wiedzieć spróbować do tego jak brała książkę to wypinala tylek jak siadala obok mnie to znać było wargi większe lechtaczke dawała dwuznaczne podteksty i zdjęcia. I wszystko z humorem lekką smialoscia i niesmialoscia zarazem.

Gość gość
hahahha nie wierze a jak bliska to byla kuzynka

Gość gość
Jaka relacja was laczyla?ona byla taka jak w opisie? a ty cos do niej czujesz ze tak ją wspominasz?

Gość gość
Czemu nie wierzysz wiesz jak wysoko postawiła poprzeczkę nie mogę takiej drugiej znaleźć dziewczyny.

Gość gość
To opowiadaj mam czas

Gość gość
Ciało https://youtu.be/4Rg3sAb8Id8 tylko z twarzy ładniejsza, co tu pisać sama przyjemność było oglądać z nią tv czy na kompie siedzieć i grać albo być nad morzem.

Gość gość
Miała też takie humory, że się oddalala to akurat mnie bolało ale ona chciała mieć chłopaka a nie tylko samca obok.

Gość gość
No cóż mam nadzieję że znajdziesz, nie bądź zbytna suka, staraj się dogadać.

Gość gość
I akurat Ciebie sobie wybrała? Podobaliscie sie sobie chyba. Czemu sie nie zwiazaliscie w takim razie? To opis mojej przyjaciolki, nie moj :)

Gość gość
Jej rodzice byli przeciwni że to jak kaziroctwo i wybili jej z głowy.

Gość gość
Przyjaciółka wydaje się spoko dziewczyna myślę że zaciazy szybciej niż myślisz xd

Gość aloh
skojarz pało datę wyjścia z fenicji. i tak to zrobisz i tak. zrobicie prowokację. ja tobu skażu szto eta Katerina. sława. niech ci ziemia lekka bedzie. XD

Gość gość
Dziwie sie,ze nie walczyles, skoro szukasz podobnej do niej to musi Ci zalezec jakos.

Gość gość
nie moj usmiech.gif X A Ty jaka jesteś?

Gość gość
dziś bałem się głównie jej ojca :(

Gość gość
dziś lepiej byś pomógł zamiast siać zamęt

Gość słoneczny dzień
nie kumasz zydow. bedzie pokoj z palestyna. 48 to tyle co uznanie rezolucji rb onz. jezykiem prawnym sprobuj. zegar.

Gość gość
Ona twarda jest nie daje sie a jednego to w myslach prawie zg****ila taka chemia ale postanowila ze nie

Gość gość
Niech koleżanka trzyma cnotę pokazać że jest fajna może bez seksu seksem jak moja kuzynka.

Gość gość
W tej kwestii sie szanuje,poki kogos dobrze nie pozna i nie pokocha nie idzie z nim sie nawet piescic nie mowiac o czyms wiecej wiec nie zajdzie a na pewno nie bedzie to wpadka znam ją dobrze ..

Gość gość
Zgniecie pipke w leginsach przy chłopaku to wystarczy na zachętę.

Gość gość
Szkoda mi jej bo dziewczyna 21 lat skonczone ma , a do tej pory zaden na powaznie jej nie chcial i nie wiem juz co jej doradzic.Podsuwalam facetow ale mowi ze z rozsadku to nie, ze tylko milosc a nie iskrzy miedzy nia a facetami i nie wiem juz co jej powiedziec a bardzo ją lubie. Ja jestem odwrotnoscia, przyjaciolka to też szczupła blondynka jak Twoja kuzynka, a ja krągła brunetka, charakter melancholijno-flegmatyczny.

Gość gość
Dlaczego bałes sie ojca?

Gość gość
miał do stracenia "wysokie stanowisko"

Gość betokh
on wie. powiedzialem mu ze nauczyl mnie czytac. nazwisko. euei. kananejski lamiesz bet. to alef pisany. stary wie ze nie jestem zydem. nie zrozumiesz ale z jad vashem chodzi o brit z bogiem. i tylko ja moge wygrac. bedzie mnie wiecej. krwi.