Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Melatolin Plus

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Od kilku miesięcy zmagam się z bezsennością. Próbowałam już wielu domowych sposobów, nawet zapisałam się na siłownię. Myślałam, że jak się zmęczę to szybciej zasnę. Niestety nie zaobserwowałam żadnej różnicy. :( Ostatnio trafiłam na ten preparat http://nplink.net/8wUG9Q3o Podobno to jakaś nowość. Jestem ciekawa czy miałyście z nią do czynienia. Czekam na Wasze opinie

Gość gość
Cześć! Stosowałam Melatolin Plus i jestem bardzo zadowolona. W końcu udało mi się pokonać bezsenność, a walczyłam z nią hohohoh i jeszcze dłużej. Czułam się fatalnie. W nocy co chwila się budziłam, a w dzień chodziłam jak zombie. Teraz czuje się fantastycznie! Śpię jakieś 7-8 godzin na dobę. Rano budzę się wypoczęta i pełna energii. Doceniam każdy dzień. Wszyscy dookoła zauważyli, że się zmieniłam. Oczywiście na lepsze. Jak to mówią człowiek wyspany to człowiek szczęśliwy!

Gość gość
Witam. Chętnie podzielę się opinią na temat działania tabletek Melatolin Plus. Choć kupiłam je przez przypadek, jestem bardzo zadowolona z efektów, jakie udało mi się osiągnąć. Dzięki nim stałam się bardziej zrelaksowana, wyciszona i odprężona. Przestałam przejmować się głupotami. Nic mnie nie rusza. Nawet nadęta mina szafa. W nocy śpię jak dziecko 6-7 h na dobę. Budzę się wypoczęta i pełna energii! Polecam!

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedzą koleżanki. Nic dodać nic ująć! Melatolin Plus koi zszargane nerwy i ułatwia zasypianie, co najważniejsze nie uzależnia w przeciwieństwie do środków sprzedawanych w aptekach!

Gość gość
Melatolin Plus to mój numer jeden na bezsenność! Przetestowałam mnóstwo środków sprzedawanych w aptece, a tylko on mnie nie zawiódł!

Gość gość
Super kompozycja. Koi nerwy i ułatwia zasypianie. Polecam wszystkim zestresowanym i zmagającym się z bezsennością!