Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo za nim tęsknie.

Polecane posty

Gość gość

Nie oczekuje od was rad, bo nie wiem ze już nic nie da się zrobić. Ale potrzebuje się wyżalić. Może znalazlyscie się kiedyś w podobnej sytuacji, może mknęło z czasem. Poznałam faceta moich marzeń, był idealny i dla mnie nadal jest. Oczywiście odrazu była pomiędzy nami chemia ale trochę się wzbraniałam, gdyż on nie jest Polakiem i z tego powodu były problemy. Poznaliśmy się zbyt późno, bo spędziliśmy z sobą mało czasu. Później wyjechał. Mieliśmy kontakt.. ale coś wyczuwałam ze to może się nie udać, coś przeczuwałam ze wroci do niej. I wrócił-do byłej. Urwał kontakt tao nagle. Ostatnio coś kazało mi spytać wiec spytałam o wyjaśnienia. Napisał ze przeprasza, że wszystko się zmieniło. Napisał ze to nie to samo bo jest 2000 km od Polski. Napisał ze pamięta dużo. Nadal życzę mu szczęścia, nie obchodzi mnie ze jest z nią, chce żeby był szczęśliwy, bo wiem ze jeśli nie może być szczęśliwy ze mną tutaj to powinien tam-z kimś innym. Naprawdę nie mam mu za złe, życzę mi dobrze. Ale tak bardzo chciałabym go znów. Nadal czuje jego obecność choć nie ma go już tutaj. Nigdy nie spotkałam takiej osoby i każdy mój były chłopak zawsze był znienawidzony, wszystkim miałam za złe. A jemu? A jemu nie. Kocham go i wciąż za nim tęsknie. Każdego dnia myśle o nim i o tym ze to się skończyło w tem sposob

Gość gość
Nikt nie wesprze..