Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciele odwrócili się bo dowiedzieli się o moim leczeniu psychiatrycznym

Polecane posty

Gość gość

Nikt nie chce mieć teraz ze mna do czynienia

Gość gość
ja nie musiałem mówić, każdy wiedział że jestem zj*****y buc

Gość gość
I to jest problem dulskich współczesnego świata, ofiarom nowotworów współczują i ich rodzinom, bo to straszna choroba a ofiary schizofrenii, depresji czy deubiegunowek czy innych wysmiewają lub lekceważąco się o nich wyrażają a cierpienie duszy potrafi tak samo zmasakrowac człowieka jak nowotwór.

Gość gość
Wyprowadź się zagranicę

Gość gość
To nie byli w takim razie twoi przyjaciele. Olej towarzystwo,ono już ciebie olało.

Gość gość
dokładnie, nie byli oni Twoimi przyjaciółmi napewno

Gość gość
To napewno nie byli Twoi przyjaciele, więc nie masz się czym przejmować. Prawdziwy przyjaciel nie odwraca się tylko pomoże i pocieszy. Nie ma sensu żałować fałszywych gnojków.

Gość gośćSYLWIAsuchy
ty ich nazywasz przyjaciółmi masakra ?na co chorujesz?

Gość wszyscy mnie zdradzają
Na zaburzenia obsesyjno - kompulsyjne pisdki :-(

Gość gość
To znaczy ze 1) nie byli to przyjaciele 2) maja bardzo male mozdzki 3) nalezy sie cieszyc ze sie gowno samo usunelo z twojego zycia

Gość gość
Nie przejmuj sie, w takim razie nie byli to zadni "przyjaciele" ja o moich problemach - silna nerwica lekowa z malymi (ale meczacymi!) elementami natrectw - powiedzialm 2 lata temu trzem kolezankom. jedna sie stopniowo powoli odsuwala I juz nagle nie chciala by nasze dzieci sie widzialy u nas, pod moja opeika :( chamskei to bylo. druga bardzo wspierala I nadal wspiera. trzecia tez, moze nie jakso wspeira, ale na pewno relacje sa takei jakie byly

Gość gość
Sama nie wiem jakbym zareagowala bo schizofrenik wsadzi noz kuchenny i co? Zamkna go w pdychiatryku a zycie drugiej osoby? Balabym sie.

Gość gość
Dziwisz sie jej? Tez balabym sie zostawic dziecko u kpbiety z nerwica w dodatku silna..........

Gość gość
Przechodzisz trudne chwile. Nie przejmuj się. Kto mądry to Ciebie nie opuści. "lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć".......

Gość gość
Mam silna nerwice, a z dziecmi nawet pracowalam :D

Gość gość
I z czego sie cieszysz? Kiedys trafisz jak kosa na kamien. Pewnie wydzieralas soe na biedne dzieci :-O

Gość gość
On nie jest chory, po prostu udaje dla renty 700. W Indiach czy innym zadupiu świata ludzie też udają chorych dla kasy. Jeden to sobie napleta rozciągnal że niby ma penisa do kolan w zwisie i nie może pracować. Trzeba dać 1000+ to zaraz większość wyzdrowieje.

Gość gośćSYLWIA suchy
masz nerwicę?

Gość gość
Nigdy na nikogo sie nie wydzieralam. Nerwica ma duzo postaci. Moja dotyczy glownie mnie i mojego samopoczucia.

Gość gość
dziś jełopko to kobieta :-D

Gość gość
Tylko tutaj możemy mieć kilka przypadków: 1. Ty byłaś OK w stosunku do nich, a oni się odwrócili - nie ma co ich żałować, że sobie poszli , przyjaciel nie odwraca się w "biedzie". 2. Byłaś zazdrosna, roszczeniowa, przykra. W innych przeszkadzało Ci wiele, ale Ciebie każdy powinien zrozumieć - tutaj rozumiem innych, bo na dłuższą metę trudno takie zachowanie tolerować.

Gość gość
Bo to jest polska cebula. Wiedzę na temat świata czerpią z trudnych spraw, a potem myślą, że schizofrenik = morderca :D

Gość gość
Ode mnie się odwróciłi odkąd wyjechałem do innego miasta. Także... ludzie to świnie. Nie trzeba się leczyć, żeby się na nich poznać.