Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy jest sens żeby niski facet dbał o siebie?

Polecane posty

Gość gość
Kazdy ma jakies wady.

Gość gość
Jaki wzrost wszystkie panny wolałyby jak facet jest wysoki , popatrzcie na kolegów koleżanki rodzinie i co wrzyscy maj po 185 bzdury piszecie.pomazyc zawsze można ,mam żonę 180 sam mam 175 i nie poleciała na kasę poprostu nie ma reguły.

Gość gość
Piszecie że nie wysocy jesteście poprostu kompleksy macie.polowa naszej populacji męskiej ma 175 cm i jakoś większość ma żony dziewczyny i dają radę.

Gość gość
175 to spoko 163 to lipa

Gość Mysza 1987
ja jestem kobieta i mam 175 i szczerze mowiac mialam chlopaka 174 i jakos ten wzrost nie mial znaczenia. Wazny jest charakter i ogolnie zachowanie, postawa. Pozniej zwiazalam sie z kims 187 i ciagle slyszalam ze fajnie jakbym byla nizsza , ze jestem wysoka i pewnie to probem .. C**a byl i tyle .. Wedlug mnie czasami nizszy facet moze byc bardziej meski niz ten wysoki .. A dbac o siebie warto i zawsze trzeba.

Gość gość
co za głupie pytanie

Gość gość
Smutno mi.

Gość gość
Śmieszą mnie te teksty "wzrost nie ma znaczenia", "nie ma reguły", "liczy się charakter" - to skąd się wziął taki mem ze smutną żabą: "ile wzrostu powinien mieć facet" 178-188 - wzrost optymalny, wygrałeś życie 175 - prawie, ziomek, prawie 173 - wysokie laski są dla ciebie niedostępne 170 - minimalna granica żeby być uznanym za mężczyznę 168- daj znać jak idzie uganianie się za niskimi laskami 165 - dlaczego ja jpg. 162 - stary, masz prze...ane A żaba jest jeszcze poniżej 162 i dlatego jest zrozpaczona i myślicie że ten mem jest bez znaczenia? Dalej będziecie bredzić jak oczadzeni że wzrost facet nie jest ważny? Ktoś napisał że połowa populacji facetów w Polsce ma 175 i większość ma żony/partnerki. No, wśród takich facetów co najmniej 40 lat jest to możliwe bo wcześniej (np. 15 lat temu, jak ci faceci szukali dziewczyn) kobiety nie patrzyły tak bardzo na wzrost i taki 175 to nie był rarytas, ale taki "do przyjęcia". Obecnie taki facet byłby skreślony na samym początku.

Gość gość
Dobrze wiesz że wzrost nie ma znaczenia.Budujesz teorię która nie ma potwierdzenia w życiu.Wystarczy zaobserwować otoczenie.Ty masz swoje wymagania jeśli chodzi o kobiety.W tym problem ;)

Gość gość
od wzrostu wazniejsza jest twarz, jeśli masz to możesz mieć nawet 165 cm a i tak znajdziesz mase dziewczyn

Gość gość
I nic sie nie zmieniło...a szkoda ;)

Gość gość
23:18 Twarz też jest bardzo ważna, jak cały wygląd, ale twarz to jednak kwestia gustu, dla jednych typowy laluś jest przystojny, dla innych twardziel z groźnym spojrzeniem jest dużo przystojniejszy a wzrost to wzrost, jest tak samo wymierny jak waga. 182 cm zawsze jest więcej niż 173 cm, 80 kg zawsze jest więcej niż 70. A u kobiet kwestia wzrostu u faceta jest wyjątkowo prosta - im więcej tym lepiej - choćby miał 210 i ledwo chodził przez problemy z kręgosłupem i przeciążonym sercem, to i tak będzie lepszy od wysportowanego 185 cm. Bo wyższy.

Gość numer
prawda. kobiety to kurduple. rozj***e ci system. 19 59 67 70 zrob to dla mnie i pomnoz 10

Gość gość
Po prostu nie umiesz sie przypucowac do tej dziewczyny kwiaty slodycze komplementy usmiech odwozenie zawozenie uczuciowosc przytulanie smyranie po dloni calusy i dziewczyna Twoja. Ale jak ktos jest niemily i nie chce bo sie boi to nie da sie tak zdobyc dziewczyny. X Kobiety wola niedostepnych kolesi a nie takich dupowlazów

Gość gość
00:32 przestań pie....ić ciągle ten sam wpis o kwiatach i smyraniu rączek, trollu. Wzrost to wzrost, dla każdej polskiej kobiety im więcej tym lepiej. 176 cm minimum to jest dla tych wyjątkowo tolerancyjnych, tak poza tym to tylko od 182 wzwyż. Choć same kurduple żeńskie ledwie się trzęsą na 10-cm szpilkach i będą zdychać na jakąś skoliozę czy przeciążenie stawów.

Gość gość
00:42 Ty dziki poj***e, ja tylko cytuje. Nie wiem jaka role odgrywa wzrost ale na takie kluchy żadna normalna kobieta nie leci.

Gość gość
Ze wzrostem ponizej 185 cm jestes niezauwazalny dla kobiet chyba, ze jestes slawny i bogaty

Gość gość
Co wy p*********e Popatrzcie wkoło i wasza dyskusja w połowie nie ma sensu

Gość gość
Ja znam TYLU niskich co mają super laski za żony że jak patrzę na ten temat to żenada... wzrost nie ma ŻADNEGO znaczenia... chyba jesteście ślepi!

Gość gość
moj kumpel 161cm ma laske modelke 167 gadacie bzdury