Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzić z nienawiścią?Nienawidze kolezanki

Polecane posty

Gość gość

Co za głupia baba z tej mojej kolezanki.przysZla dziś do pracy po urlopie macierzyńskim i szef się pyta ile chce wybrać urlopu bo ma zaległy a ona mówi”to jak ty chcesz”Należy jej się jak psu zupa ale zawsze musi być taka grzeczn,idealna...horror

Gość gość
To są tylko pozory moja droga. Wiele tak zwanych "idealnych" dziewczyn tak naprawdę ma problemy np z partnerami. Ciężko jest im utrzymać przy sobie faceta itp. Polecam ci poczytać bloga pewnej dziewczyny która spotyka się z żonatymi. Oni niby tacy święci wszyscy z dobrych rodzin, a szukają na boku. dajed**y.pl

Gość gość
Denerwuje cię że ktoś nie robi problemów jak ty ? Powinnaś się udać na leczenie bo problem nie jest z nią tylko z tobą

Gość gość
Weź jej kase

Gość gość
No, ale, Autorko, co Ci w tej koleżance, tak konkretnie, przeszkadza? To, że jest kulturalna, nie narzuca się, jest spokojna? Bo nie rozumiem. To chyba dobrze, że taka jest, nie? Gdyby na każdego krzyczała, traktowała wszystkich z góry, donosiłaby na każdego do dyrekcji, wbijała szpile na każdym kroku, to to byłoby bardziej w porządku? Ja tam nic nie mam do takich ludzi. Jak ktoś jest ułożony, spokojny, nie narzucający swojego zadania i fochów, to mi się to podoba, jak najbardziej, bo sama taka jestem. Znam swoje miejsce i wiem, że za zbyt wysokie mniemanie o sobie mogłabym nieźle dostać po nosie, oczywiście - w przenośni. Dobrze jest mieć neutralne, życzliwe i przyjazne stosunki w pracy, nawet, jak kogoś się nie lubi, bo lepiej jest widzieć przyjazną minę pracownika, niż wiecznie skwaszoną, naburmuszoną, złą. Nie masz czego zazdrościć koleżance, ba, bierz z niej przykład. Nie musisz się podlizywać szefowi, ale, może, jeśli zobaczy Twoje podobne nastawienie, to będzie miał pewność, że w teamie wszystko gra...

Gość gość
skad wiesz, ze jest idealna? moze by chciala, a ma problem z asertywnoscia, boi sie tego szefa, zobaczy twoja zgryzliwa mine to od razu bez kija nie podchodz, woli miec spokoj niz walczyc z nabzdyczonymi ludzmi

Gość Niezrównoważony
Nie rozumiem, za co ty jej nienawidzisz Czy ona wyrządziła ci krzywdę tym pytaniem? Co ci do tego, co ona mówi?

Gość gość
A może jesteś zazdrosna o nią? Może konkurujesz z nią o kogos hm?

Gość gość
Nie jestem zazdrosna poprostu nie lubie takich małoasertywnycj poddanych ludzi i nie jestem kobietą

Gość gość
.6

Gość gość
Jesteś agresywny i glupi

Gość gość
no typowy facet. gryzie go koleżanka bo pewnie sam chętnie by ją przeleciał ale że dziewczyna ma klasę to się na nią wkurfia. Kretyn.

Gość gość
Masakra są rady ludzie jak ty

Gość gość
Cg

Gość gość
Fg

Gość gość
Xgd

Gość gość
Niedokonca rozumiem o co chodzi autorce

Gość gość
Fh