Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta bardzo ładna z twarzy

Polecane posty

Gość gość

ale troszkę pulchniejsza (nie mówię o jakiejś ogromnej nadwadze, ale po prostu trochę więcej ciałka no i duże piersi) jest dla was atrakcyjna?

Gość gość
Mniej, niz gdyby byla szczuplejsza, ale mozliwe, ze tak

Gość gość
no pewnie, facet nie pies, na kości nie leci!!!

Gość gość
Tak

Gość gość
ja takim zawsze spuszczam się na twarz

Gość gość
ja nie mam nikogo a jestem normalnej grubosci i mam fajna talie, widze dziewczyny grubsze, z lekka nadwaga i maja tych facetow. Sa tez atrakcyjne dziewczyny grubsze, fajnie sie ubiora w sukienki i nie strasza. Nie wiem jak to jest z bardzo bardzo grubymi ludzmi, tu chyba ciezej.

Gość gość
A kto pyta kobieta czy facet?

Gość gość
Kobieta

Gość gość
Tak nawet bardzo

Gość gość
Ja np jestem delikatnie przy kości, z delikatnym makijażem słyszę, że mam taką naturalnie ładną urodę, jak pomaluje się mocniej wyglądam trochę jak np Siwiec czy te panny z insta (ale w bardziej naturalnej wersji, nic nie majstrowalam przy twarzy). Podkreślam po prostu atuty, brzuch np staram się zakryć.

Gość gość
Powiem wam szczerze, że chyba wolę być tą pulchniejsza 30stka niż szczupła 20stka. Kiedyś czułam się jak takie "mięsko", gwizdanie, zaczepianie w prymitywnym stylu, jeżeli ubralam się seksowniej to czułam się jak taka lalunia. Teraz widzę raczej pełne podziwu spojrzenia, nawet jak wyeksponuje piersi, które są moim atutem widzę zainteresowanie i spojrzenia, ale już bez tych prymitywnych zachowań jakbym była jakimś "towarkiem". Dlatego na swój sposób tak się czuję lepiej.

Gość gość
Kobieta z nadwagą z definicji nie jest atrakcyjna. Schudnij.

Gość gość
gość dziś Kobieta z nadwagą z definicji nie jest atrakcyjna. Schudnij. x Ciekawe że zwykle twierdzą tak brzydkie albo przecietne z twarzy kobiety :D Zauważyłem ostatnio taką tendencję, że brzydkie chcą nadrabiać figurą i odchudzają się żeby się chociaz troche wylaszczyć. Bo nic wiecej w nich nie przyciagnie chlopa. A ładna moze byc zaokroglona i tak bedzie miec chetnych.

Gość gość
Stare ale prawdziwe: każda zmora ma swojego amatora A tak w ogóle to dobrze, że są chudzi, grubi i po środku. Jest urozmaicenie. Od wyboru do koloru. Przynajmniej nie jesteśmy 'kopiuj wklej'...

Gość gość
podobno faceci nie lubią dotykać kości

Gość gość
Powinna schudnąć

Gość gość
Ja mam taką żonę 5:6 kg więcej niż mogłaby miec i ma w sobie 100 procent kobiecości ,natomiast w drugą stronę to już nie to. Oboje dobrze po 30ce.