Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie totalną suka przez to co zrobilam

Polecane posty

Gość gość

swiadomie dałam nadzieje a potem faceta olałam i na koniec jeszcze pokazałam innego mowiac ze to ideał,skrytykowalam tamtego bez litosci,wykorzystałam finansowo i bye bye, w miedzyczasie zle go traktowalam bo nie umialam opanowac zlosci ze taki pasztet mnie podrywa. on mnie traktował poważnie,chcial mi sie przypodobac wiec zachowywal sie jak desperat mowiac ze chcialby zebym go lepiej traktowała,kiedy mowilam co mi sie podoba od razu zachowywal sie i ubieral w taki sam sposób, czekał na odrobine aprobaty ale nic nie mowil wiedzialam to, ale specjalnie nie reagowalam albo zachwycilam sie innym. on ani razu mnie nie skrytykowal,spelnial zachcianki o ktorych mowilam i o ktorych sam sie domyslił, nie szanowalam go bo po pierwsze WYGLAD, po drugie nie lubie ludzi ktorzy sa na zawolanie i do tej pory ich unikalam a tu poniekad zostalam zmuszona do kontaktu z nim i sprawy potoczyly sie tak ze mielismy czesty kontakt a ja w sobie coraz wieksza zlosc (nie umiem sie poswiecic i udawac), wykorzystalam go po prostu finansowo i w inny sposob, seks z nim byl dobry i to mnie tez trzymalo przy nim ale obrzydzenie wygrało w koncu go zostawilam a on podjal probe samobojcza Jak o tym mysle to nie wrocilabym juz do niego,nadal czuje to samo ale nie chcialabym byc tak potraktowana, chyba zachowalam sie zle i zaczynam miec wyrzuty sumienia choc wiem ze on w polowie tez jest winny przez narzucanie sie i przekupywanie mnie

Gość gość
Uprawialas seks z kims kto Cie obrzydza? Chcial sie zabic przez ciebie? Co z ciebie za czlowiek

Gość gość
jesteś typową polską szma'tą. ku'rwą z natury.

Gość gość
uprawiała z nim seks pomimo że ją obrzydzał po wspierał ja finansowo czyli wyszło że jest nie tylko su\ką ale i ukrytą ku\r\w\ą :)

Gość gość
gość dziś Uprawialas seks z kims kto Cie obrzydza? TAK, bo w tamtym momencie nie mialam mozliwosci kogos poznac a on byl czuly i namietny, nie naciskal na nic, spodobalo mi sie jego podejscie,przytulanie,pieszczoty itd wiec zgodzilam sie i nie zaluje ,przed kazalam mu zrobic test na hiv i zrobil bo skojarzyl mi sie zle po wygladzie. nawet podsunelam mu jedna wredna dziewczyne ze niby po to ze jej sie spodobal a wiedzialam ze ona go wyzwie i powie co mysli x Chcial sie zabic przez ciebie? Co z ciebie za czlowiek Nie moja wina ze ma taką psychike,skoro w to brnął to sam sobie jest winny.Naobiecywal sobie milosc a slepy chyba nie jest,jak czlowiek jest zakochany to inaczej sie zachowuje ode mnie

Gość gość
przez takie ku'rwy jak autorka rodzą się właśnie mizogini.

Gość gość
No trudno, ja mam w sobie tyle pokory by nie podrywac facetow z wyzszej ligi bo wiem jak to sie moze skonczyc, zreszta ktora normalna kobieta zechce tak glupiego naiwniaka

Gość gość
Powiem ci że ja jako kobieta nie mogę pojąć jak można być aż tak zepsutym zapatrzonym w siebie człowiekiem (?) No właśnie czy ty wogole masz coś z człowieka czy jesteś potworem w ludzkiej skórze , mój były mnie bardzo skrzywdził pobił ale nie wiem czy dałabym radę się zdobyć na tak chore czyny np w akcie zemsty , muszę też powiedzieć że nie masz wyrzutów sumienia tylko brak ci uslugiwnaia , jeśli nie chcesz żeby karma pewnego dnia cię zniszczyła i przycisnela butem do podłogi to daj mu spokój na zawsze , bo skończysz bardzo źle , ja w karmę nie wierzyłam dopóki po 2 latach nie dopadło mnie to co sama zasialam

Gość gość
No a potem ciebie to samo spotka chyba ze wywodzisz sie z patologicznej rodziny to pewnie nie masz uczuc wyzszych i empatii, szkoda,ze takie jak ty żyją

Gość gość
długo z nim byłaś ?

Gość gość
0/10

Gość gość
gość dziś uprawiała z nim seks pomimo że ją obrzydzał po wspierał ja finansowo czyli wyszło że jest nie tylko suką ale i ukrytą k**wą usmiech.gif x Kurwą jest ta,która sie nie szanuje, daje sobą pomiatać, jest rozwiązła-ja taka nie jestem. Ewentualnie dziwki z burdelu.Własnie z szacunku do siebie nie weszlam w ta relacje, bo moglam zacisnac zeby i korzystac. Malo ktory facet odmowi pieniedzy swojej kobiecie, a jesli naciska sam i chce mojego towarzystwa a ja z tego nic nie mam bo mi sie on nie podoba pod zadnym wzgledem to jak mialabym nie przyjac czegos co sam mi wciska? Nieatrakcyjni faceci musza czyms nadrobic i to zadna nowosc ze zwykle robia tylko za bankomaty a potem sa kopani w dupe.

Gość gość
Ty się nie nadajesz do związków , niestety często brzydkie i podłe dziewczyny częściej znajdują dobrych facetów niż ciche miłe i skromne , bo prxebojowosc to klucz do sukcesu , ale fakt skoro był brzydki bardzo to mógł się brać za swoją lige

Gość gość
Nie wywodze sie z patologicznej rodziny. Nie wierze w zadna karme, to glupota dla naiwnych. Jak ktos ma rozum i nie da sobie w kasze dmuchac to zadna "karma do niego nie wroci" na ktora tak czekaja naiwni. Ludzi spotykaja rózne sytuacje, czasami dobrzy ludzie maja zle, zli dobrze i czym to wytlumaczysz? Kazdy jest kowalem wlasnego losu, tylko czasami ofiara przypadku (np jak ma raka to jest to niezalezne od niego)

Gość gość
Ja bronilam twojego byłego w paru postach wyżej ale jak teraz przemyslalam sprawę to to naprawdę żałosne że oblech się pcha do super laski na swoją ligę nawet nie napluje, I się cieszy jaki cud go chciał a sam sie pewnie wyśmiewa z kobiet na swoim poziomie , trcohe cię rozumiem ale nadal nie popieram

Gość gość
dziś Jesteś ku'rwą i to bardzo typową. Raz: dałaś du'py facetowi który cię nie pociąga (jak typowa ku'rwa) Dwa: zrobiłaś to by wykorzystać go finansowo (jak typowa ku'rwa) O czym my tu gadamy? :D

Gość gość
Pamietam jeszcze taka sytuacje jak bylismy w parku przy plazy i nagle sie zatrzymalam i powiedzialam mu , czy nie sadzi ze lepiej jakbysmy sie nie poznali.Ogolnie starał sie stworzyc klimat a mnie to zirytowalo i tak sie zachowywalam. Szlismy za reke, bo niby obiecalam mu ten zwiazek choc ja nie traktowalam go jak swojego chlopaka a on byl przekonany że ze mna jest i nie wyprowadzalam go z bledu bo na dniach mial mi pomóc w czyms

Gość gość
8:22 ja tutaj na Ciebie ani słowa nie napisałem złego, ale pochwalić Cie nie mam zamiaru. Facet faktycznie wciskając drogie prezenty myślał że Ciebie przekupi.

Gość gość
dziś Już przez własne kompleksy wynikające z brzydoty dopowiadasz sobie historyjki, że na pewno wyśmiewał te mniej atrakcyjne... to wszystko jest w twojej głowie.

Gość gość
dziś "Nie wyprowadzałam go z błędu bo na dniach miał mi pomóc w czymś." Czyli tylko potwierdzasz moją tezę, że jesteś typową ku'rwą ;)

Gość gość
Spotykalismy sie 8 miesiecy. Nie jestem brzydka, tylko bardzo ladna i seksowna :p

Gość gość
Może i ona jest k****a może i karma wróci a nawet na pewno ale facet który próbuje przekupić ładna za związek ? No błagam cię

Gość gość
Ogólnie jesteś żałosna i wiedz że ciebie też potraktuje tak facet na którym będzie Ci zależeć. Ludzie to nie zabawki do zaspokajania twoich potrzeb.

Gość gość
Autorko może ty jesteś piękna dla siebie , może byłaś piękna dla niego ale gorzej jak ludzie tego twojego domniemanego piękna nie widzą i zostaniesz stara panna która się uważa za bóg wie co , masz wysokie mniemanie o sobie i kiedyś jakiś facet może powiedzieć " a co to za goffno się do mnie przykleilo"

Gość gość
Nie utrzymuje z nim zadnych kontaktów, choc on zabiegał jeszcze kilka miesiecy po zerwaniu ale w koncu zagrozilam policją i zrozumiał. Co nie znaczy,ze mu przeszlo ,bo wiem ze do innych wciaz o mnie mowi, ale trudno. Kiedys bylam inna ale jak widze jacy są faceci to po co być czułą, do rany przyłóż?Z taka postawa ZAWSZE przegrywalam. Zawsze mialam mniej uczuc, zaangazowania i szacunku od facetów. Po ktoryms z kolei zawodzie uczuciowym i zyciowym zmienilam sie, nie planując tego. Nikt nie rodzi sie zły albo swiety, doswiadczenia zmieniaja czlowieka

Gość gość
Słaba prowokacja

Gość gość
gość dziś Spoko,kiedys Ci przejdzie taka postawa, nad facetami nie ma sie co litowac. x gość dziś Mowia o mnie ze jestem seksowna i piekna. x gość dziś Dokladnie, on szuka idealnej - pieknej i przebojowej, a sam od siebie nic nie daje oprocz prezentow. Na poczatku probowalam mu doradzic cos ale tylko sie obrazal za krytyke, nie rozumie ze sam sobie szkodzi,ale to juz nie moj interes. Sam sie napraszał, a ze nie ma kompletnie nic do zaoferowania to nie oszukujmy sie, nikt nie jest wolontariuszem by oferowac swoj czas, zabawiac, kochac kogos kogo nie jest w stanie nawet polubic...W przypadku przyjazni czy zwiazku musi byc pociag do drugiej osoby, ludzie sie spotykaja bo sie lubia lub kochaja za charakter ew.wyglad ,maja o czym porozmawiac. A jak tego nie ma a ktos Cie osacza i blaga to co robisz? Nie majac zadnych 'korzysci' cos Ci to musi rekompensowac i najczesciej sa to pieniadze. Proste. Jezeli ktos taki jak on -zniewieściały, brzydki i zaniedbany (bez kilku zebów, smierdzacy) chce miec kogos z wyzszej ligi to musi czyms nadrobic i nie ma sie o co oburzac. Poza tym pochodzi z patologicznej rodziny ,jest po prostej szkole i nie ma zainteresowan wiec nie ma z nim o czym pogadac , nie umie sie ubrac,chodzi ubrany jak zwykly wiesniak, nie myje sie czesto tylko jak go zmusilam przed zblizeniem to tak ale jak mu powiedziec cos to wielka obraza majestatu a wymadrza siie czasem jakby rozumy pozjadal,szkoda tylko ze jest po szkole dla głąbów. ;) A ja sobie nie ubzduralam nic,bo moi rodzice juz od chwili urodzenia slyszeli zachwyty nad moja uroda, idac ulica obcy ludzie zaczepiali, mowili ze z taka uroda bede miss swiata haha :p,niektorzy chcieli sobie zdjecia ze mna robic zarowno kobiety jak i faceci a jedna para chciala mnie zaadoptowac, powaznie, podeszli do rodzicow i zapytali czy nie chcieliby 'oddac takiej pieknej dziewczynki ' bo nie mogli miec dzieci a bardzo im sie podobalam i oferowali grube pieniadze. Na szczescie mam madrych kochajacych i bogatych rodzicow wiec final jest znany-zostalam z nimi. Ale jak mowie zawsze czulam zachwyt na sobie,to ja mialam najlepszych chlopakow,to mi sie powodzilo nie tylko za urode bo tez jestem zdolna i mialam dobre oceny itd. Tylko, ze odkrylam szybko nature facetow i troche sie zmienilam, juz nie daruje wystepkow ot tak, nie wybaczam.

Gość gość
Ewidentne prowo. Skrzywdzili mnie faceci to teraz stałam się ku'rwą... jakie to sztampowe. Że też wam się chce tak wcześnie prowokacje wymyślać.

Gość gość
to nie prowo,ciezko przyjac wine widzee;)

Gość gość
Czy ty przypadkiem nie opisalas mojego byłego ??? :D normalnie kropka w kropke to samo