Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie totalną suka przez to co zrobilam

Polecane posty

Gość gość
Może...a jak ma na imie?

Gość gość
Jestes psychopatka i tyle. To sa ludzie pozbawieni jakikolwiek wyzszych uczuc i empatii.

Gość Mysza 1987
o ile zle zrobilas o tyle nie bierz na siebie czyjejs proby samobojczej . Tylko psychopata targa sie na swoje zycie bo jakas szmatka go zle potraktowala .

Gość gość
Cóż zasługujesz na życiowego kopa od losu . Jesteś pozerem autorko, karma wraca.

Gość gość
Ja byłam w odwrotnej sytuacji. Tak jak Ty potraktowałaś tego faceta tak mnie zrobil jeden facet. Jak jego nazwać. Chyba kawał c***a bo jak inaczej. Do dzisiaj pozbierać się nie umiem. :-(

Gość gość
E tam, zrobiłaś tylko to, na co on pozwolił. Sobie może podziękować.

Gość gość
Coz nikt nie zabroni ci być podłym człowiekiem ale pamiętaj że wszystko w życiu do nas wraca , możesz w to nie wierzyć ale ja tego doświadczyłam że po kilku latach zło które wyrzadzilam wróciło do mnie w tej samej formie , czasem się warto zastanowić czy nasze czyny nie pociagna dalszych konsekwencji , a pociagna na pewno , jak nie dziś to za kilka lat , w naturze nic nie ginie , raz wysłana energią krąży i kiedyś wróci

Gość gość
masz bogatych rodziców powodzi ci się w życiu, a sypiałaś z bezzębnym śmierdzącym oblechem przez kilka miesięcy dla korzyści finansowych i innych?? to chyba faktycznie masz naturę k... :-D

Gość gość
Nie oceniajcie jej az tak zle, w sumie to ona byla ofiara w tym zwiazku. Zywcem sie jej nie podobal a zmusila sie do sypiania z nim za drobne. Ja mialam paru bardzo bogatych kolesiow, ale jak ktory mi sie nie podobal, to nie dalam rady:) a ona dala i jeszcze mowi ze seks calkiem niezly- chyle czola:). Jak facet bardzo brzydki i ciamajda no to musial czyms zaimponowac - dawac kase i drogie prezenty.

Gość gość
Przede wszystkim nie obwiniaj sie za probe samobojstwa, to nigdy nie jest niczyja wina, tylko niestabilnosci tej osoby..

Gość gość
fajna historyjka :D