Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzdesperowana

Dziecko rujnuje mnie psychicznie.

Polecane posty

Gość gość
Jasne bo najlepiej do przedszkola oddac niech tam sie męczą z niewychowanym bachorem :o Dopiero Ci psycha siadzie jak bedziesz dzień po dniu sluchac skarg. A skargi beda na pewno. Czemu Ty z nia jeszcze nie bylas u psychologa? Szok

Gość gość
Moje dziecko w przedszkolu było grzeczne i żadnych skarg nie było mimo, że w domu wyrabialo:) więc spokojnie Autorko życzę Ci wszystkiego dobrego a głupim się nie przejmuj

Gość gość
8.50 a ty byłaś już u psychiatry?! Szok, że tacy ludzie jak ty jeszcze po ulicach chodzą!

Gość gość
Jakbys zmienila diete i wprowadzila wiecej ruchu to nie ma opcji zeby nie pomogło. Piszesz, ze je platki z mlekiem na śniadanie, a jakie sa to płatki? Bo jak chocopic z cukrem i olejem palmowym w pierwszym miejscu składzie to ja sie nie dziwię. Babka opycha dziecko słodyczami?? Daj kochanej babuni mala na cały dzień i niech sama sie z nią uzera. U mnie bylo tak samo to opieprzylam drugi, raz trzeci i tylko ja mam prawo dawac dziecku slodycze. Druga sprawa czy ona spi w dzien? Jeśli tak to nie dziwię sie, ze nie zsypia grzecznie o 21. Oj autorko masa pracy przed Tobą. Ja bym takie dziecko raz dwa na prosta wyprowadzila.

Gość gość
Nie rozumiem tylko tych wycieczek w stronę babci."Ja tylko mogę dawać słodycze" -to zdanie suki.Ty dajesz, to inni też mogą dawac i gon się.

Gość gość
Ja pisałam o si i za. To nie jest wmawianie chorób. Mnie tu z opisu autorki najbardziej niepokoją zaburzenia snu u dziecka, a te są niestety pierwszym zwiastunem zaburzeń nazwijmy to ze sfery psychiki. To nienormalne żeby tak małe dziecko spało tylko 7h na dobę.

Gość gość
Tu autorka. Ja byłam z dzieckiem u psychologa, pół roku temu. Psycholog nie stwierdziła nic niepokojącego. Niby dziecko ma taki charakter i bardzo mocno ugruntowane swoje zdanie. Jedynie właśnie problem z zasypianiem i to kopanie nogami zwróciło jej uwagę ale kazała mi z tym iść do fizjoterapeuty. Niestety nie poszłam bo byłam już w 9 miesiącu ciąży i ciężko mi już było. Myślę aby pójść teraz. Płatki tak je takie nesquik i cini minis

Gość gość
Jeżeli chcesz, to poczytaj o kolderce obciążeniowej i może wypróbuj.

Gość gość
Właśnie ostatnio rzuciła mi się w oczy ta kołderka ale bylo napisane, że dla dzieci z ZD i autyzmem więc nie czytałam dalej. Ale zaraz poczytam.