Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NADJA0088

Cerazette a ciąża czy to mozliwe

Polecane posty

Gość NADJA0088

Witam Biorę tabletki cerazette 4 mc. Z racji że karmie piersia okresu nie miałam od połogu. Biorę bez przerw. W połowie brania tabletek byłam z mężem na wyjeździe weekendzie i nie wzięłam tabletek ominęłam 3. Po powrocie dalej brałam jak by nigdy nic z tego blistka. Kochalismy się normalnie, więc moje pytanie jest takie czy mogę być w ciazy? Zostały mi z tego opakowania jeszcze 2 tabletki. Kilka dni temu miałam wymioty często mam mdłości i pobolewa mnie lewy jajnik, pojawiła się też zgaga.z tym że 3 dni temu zrobiłam test i wyszedł negatywny. Swirowacc dalej czy nie

Gość gość
Ile czasu minęło od przerwy do testu? Moim zdaniem mogłaś zajść bo nie brałaś prawidłowo anty. Dlaczego się dodatkowo nie zabezpieczaliście?

Gość gość
brałaś tabletki nieprawidłowo więc prawdopodobieństwo ciązy jest duże.

Gość gość
Właśnie że Prawdopodobieństwo jest znikome. Byłoby duze gdybyś nie karmiła piersią

Gość gość
Ty chciałaś zajść w ciązę,powiedziałabyś mężowi żeby nie kończył w tobie albo żeby założył gumkę bo zapomniałaś tabletek.

Gość gość
następna szerzy swoje mądrości.co ma karmienie piersią do ciąży?babka bierze tabletki ,bierze ja nieprawidłowo.szansa na ciąże bardzo duża.

Gość NADJA0088
Ale zrobiłam test przed końcem opakowania (zostało 5 tabletek) i był negatywny. W sumie to już chciałam odstawić antykoncepcje. Czuję się dobrze po cc i chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko.