Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pilnie potrzebuję pomocy. Sprawa jest autentyczna, pilnie potrzebuję pomocy. Mam kotkę która tydzień temu zlamala łapkę nikt ale to nikt zupełnie nikt z mojej rodziny nie chce jej pomóc. Wiecie jak teraz kot wygląda? Skóra z tej łapki o padła i ciągła się za kotkiem i chyba jest sama kość przynajmniej to tak wygląda jak to zobaczyłam to popłakałam się, mowilam mojej rodzinie a nawet szantazowalam ją policją ale oni nic z tego sobie nie robią. Pisałam do różnych ludzi, sama nie pojadę do weterynarza mam za daleko i nie mam pieniędzy. Co mam zrobić? Powinnam zadzwonić na policję? Rodzina mnie z nienawidzi... Proszę pomóżcie mi...

Gość gość
Wybaczcie za liczne błędy, piszę na szybko i w w totalnym zdezorientowany, a dodatku autokorekta robi ze mnie żarty. Proszę doradzcie

Gość gość
Dzwon na policję.

Gość gość
zabij sie

Gość gość
jedz ze zwierzakiem do weta, natychmiast. najwyzej powiedz, ze znalazlas takiego kota.

Gość gość
jedz to weterynarza na pewno za darmo ją poskladaja za sam gest

Gość gość
Teraz to pewnie już po sprawie ale jak by ktoś z was szukał dobrego specjalisty dla swojego zwierzaka to warto zapisać ten namiar do tego gabinetu www.weterynarz.pila.pl.