Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spontaniczny stosunek z nieznajomym

Polecane posty

Gość gość

A właściwie jego nieoczekiwane konsekwencje. Był to akurat poznany i bardzo dominujący facet. Broniłam się krótko, ale szybko z tego zrezygnowałam. Z uwagi na dyskrecję. Potem przyszła fala prawdziwego szoku. Po kilku dniach zastąpiło ją jednak coś dziwnego: zainteresowanie powtórką. Ma któraś doświadczenie z takimi sytuacjami?

Gość gość
prowo

Gość gość
A niby dlaczego?

Gość gość
akcje w klubach

Gość gość
To nie było w klubie. To się po klubach włóczy, ten musi wiedzieć, czego chce? To była zwyczajna codzienna sytuacja, która nieoczekiwanie błyskawicznie zmieniła się w niecodzienną.

Gość gość
miałem kiedyś taką sytuację, ale nie zdecydowałem się bo gumki nie miałem. Podczas biegania rano zostałem zaczepiony przez kobietę na, zdjęła bluzkę, ale to przy drodze, więc oddaliliśmy się trochę i już ją miałem nago, ale zrezygnowałem, przestraszyłem się, że się czymś zarażę lub stanę się gwiazdą netu. Nie szukam takich okazji, przypadek, więc to się zdarza.

Gość gość
Ja nikogo nie napastowałam. Wręcz przeciwnie. I stało się to tak szybko, że w zaskoczeniu i strachu przed ewentualną publiką zaniechałem praktycznie obrony.