Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kilku lat zupełnie nie mam ochoty na wakacyjne wyjazdy!

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojęcia, jak sie zmotywować do wyjazdu. 7 lat nie byłam nigdzie na wakacjach, bo... bo mi się zupełnie nie chce nigdzie wyjeżdzać! Cały rok pracuję, mam ten wymarzoy urlop w lato, ale zamiast coś sobie wyjazdowego zaplanować, to siedze w domu, czytam książki itp., obijam się czasem i po prostu za nic w świecie nie mam ochoty na wyjazdy, na pakowanie się, na zwiedzanie, kąpiele w basenach itp. Aż sie boję, ze coś ze mną nie tak!

Gość gość
Jeżeli jest ci tak dobrze to czemu miałoby być z tobą coś nie tak. Nigdzie nie pisze że trzeba wyjeżdżać.

Gość gość
Wiadomo, wszędzie wszyscy maja tylko plany i cele wakacyjne- znajomi z pracy, moi osobiści znajomi także, zewsząd słyszę tylko, że wszyscy mają wakacyjne cele, chcą zwiedzać to i to, kalendarze mają pełne celów wakacyjnych, ja natomiast zupełnie tego nie czuję, co często bywa rozumiane, jako jakiś brak planu na siebie, brak ambicji- bo przeciez podróże kształca itp.

Gość gość
Może w ramach wakacyjnego relaksu wylizałabyś dupę namarinowi ?

Gość gość
Bo tak lubisz, ja mam odwrotnie gdybym tylko mogla to bym podrozowala caly czas

Gość gość
a ja przezeram sie planowaniem wyjazdow co pol roku gdzies cos organizuje i tak sie tym nakrece , ze jak juz tam jestem to mi sie nie chce i juz bym wracala do domu....fantazje przerastaja rzeczywistosc

Gość gość
To po co jedziesz żeby tylko się popisać przed ludźmi? Głupota, rób to na co masz ochotę, żyj jak chcesz, a nie żeby przypodobać się innym, nikt za ciebie życia nie przeżyje.

Gość gość
22:38 mam podobnie z koncertami. :D

Gość gość
20:47 Ta, podróże kształcą, to frazes dla naiwnych, Cejrowski zwiedził prawie cały świat, a głupek i ignorant jakich mało. :D

Gość gość
Moim zdaniem podróże są fantastyczne trzeba tylko je dobrze zorganizować! Osobiście wyjeżdżam z Aliena Tours ponieważ ich wyprawy są niecodzienne: - zawsze jest mała grupa - miejscowy przewodnik - są atrakcje turystyczne ale przede wszystkim zanurzenie się w codzienności danego kraju poznanie życia zwykłych ludzi