Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MojChlopkMnieWyrzucil

Wyrzucil mnie z domu

Polecane posty

Moj chlopak wyrzucil mnie z domu 2 tygodnie temu. Po przebudzeniu rano powiedzial, ze mam sie pakowac, zabrac wszystkie swoje rzeczy i sie wynosic. Wczesniejszego wieczora mielismy powazna klotnie, ale nie uwazam, ze wyrzucanie z domu to dobre wyjscie. Mieszkalismy u niego. Placilismy za wynajem po polowie, ale wszystko bylo na jego nazwisko. Czuje sie z tym zle i nie mam z kim o tym porozmawiac. Mieszkam daleko od domu, rodzinie z reszta i tak bym nie powiedziala. Wynajelam malenki pokoik, a teraz zajme sie szukaniem czegos lepszego. Na poczatku bylo mi przykro, ale nie powiedzialam nic tylko sie spakowalam i odeszlam. Teraz po 2 tygodniach czuje sie zle i bardzo samotnie. Myslalam, ze to tez byl moj dom i ze mialam takie same prawa jak on. Tak mowil wczesniej. Najbardziej mi przykro z tego powodu, ze sama nigdy bym go tak nie potraktowala. Czy byliscie kiedys w podobnej sytuacji?

Gość gość
nie, tak to jest jak sie zyje na kocią łapę, zero praw,wracaj do rodzinnego domu,znajdz pracę i zapomnij o tym durniu

Gość gość
Ja Cie przygarne :)

Gość gość
To teraz juz wiesz, ze najlepiej liczyć tylko na siebie. Nie robi sie tak, ale widzisz teraz jaki jest - nie ma za kim płakać. Dałby Ci przynajmniej czas na znalezienie czegoś, a nie kazał wyprowadzić sie z godziny na godzine. Swoja droga ciekawe, czy nie stała za tym znajomosc z jakas nowa dziunia. Mieszkanie nie jest jego, wiec praw tam za wiele nie ma, nawet gdybys była żona.

Gość gość
ale wynajem jest na niego co ma udokumentowane wiec wygrana po jego stronie szkoda dziewczyny bedzie miała nauczke na przyszłosc a z niego niezła hkreatura wyrzucic w wczesniej wykorzystywac dziewczyne cham i bydle 2 w1

Gość gość
Mi byś zrobiła loda i zmienił bym zdanie. No chyba że pojechalas mu po penisie tego się nie da wybaczyć. Chyba że stopy i rimming.

Gość gość
dziś dzifkę sobie znajdz i głupią do tego palancie

Gość gość
głupią to na pewno ale na prostytute go nie stac bo tylko takie urwy sa od tego bleee rzyg i paw>:D

Gość gość
Myślę że nie jedna by tak przeprosila bo mam własne mieszkanie

Gość MojChlopkMnieWyzucil
21.49 spirdalaj na szczaw!

Gość gość
Po co ta złość, ja przynajmniej zawsze wybacze a nie wyrzuce jestem skarbem

zdaje Ci się, sprobuj swojej spermy, moze do smietanki dodaj z kawka na sniadanie,zero szacunku do godnosci kobiety szkoda gadac

Gość gość
Jestem hetero to nie bardzo ale cipki mogę