Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ufam w związkach ale boje się czego innego niż zdrada

Polecane posty

Gość marawstala
Ktoś Ci dobrze doradził wazektomie a tego nie skomentowales chyba (Wazektomiusz mój wróg nr 1, dzieki za przypomnienie: ))

Gość gość
Intercyza bym rozważał przy bardzo dużej różnicy zarobków, trzeba pamiętać że seks to wartość xD i jej się należą pewne fory w sferze finansowej. Tak samo gdy tylko ona sprząta gotuje. Intercyza przy dużych zarobkach jest ok tak to bez sensu wkurzac kobietę.

Gość gośćpaczek z mydlem40
intercyza badania...to norma w krajach zachodnioeuropejskich , ja raczej zadawalam sobie zawsze pytanie...pomimo ze poczatki to byla idylla jak z bajki .... no co tym razem kurrr wylezie...i zawsze wylazlo, od krypto geja, po toksyka, schizofrenika, naciagacza....teraz mam duze dziecko ktorym sie opiekuje i h..j mnie strzela

Gość gość
Zdziwilibyście się, jak bardzo da się ukryć podejście do pieniędzy. Mój były chłopak niby taki niepozorny, a na koncie pięciu komorników łącznie na kwotę 20tys!!! Dowiedziałam się, bo na telefonie miał aplikację banku. Napisane tam też było, że do kwoty 1500 z groszami może dysponować kasą z konta, wszystko powyżej idzie na komorników. A zajrzałam mu w telefon, bo telefon non stop mu dzwonił. Myślałam że to zdrada, a były to nr.stacjonarne z kilku miejsc i po wpisaniu w Google wyskakiwali windykatorzy. Zamarłam i natychmiast weszłam mu na aplikację banku , którą sam mi się chwalił, że ma na telefonie. Co sądzicie o kimś takim?

Gość gość
I w sytuacji gdzie facet sporo inwestuje dobrze mu idzie a kobieta jest rozrzutna też :) z intercyza zarobisz 50 żonie 2 xD bez 25 :(

Gość gość
dziś 20 to żaden dług według mnie ot problem golod***ec

Gość gość
Podstawą związku jest szacunek i zaufanie do drugiej osoby. Jeśli tego nie ma, nie ma żadnego związku. X Gdy zarabia więcej to fajnie co nie mieć ale gdy firma mu padnie będą długi i weźmie kredyty na was oboje...

Gość gość
Moja ciocia nie miała rozdzielczości teraz mąż umarł i musi spłacać długi męża...

Gość gość
A mnie ktoś kiedyś rzucił, gdy przyszło mi smsem przypomnienie że jest trzy dni po terminie zapłaty rachunku za gaz na 90zł...Jeszcze mnie wyzwał od nieodpowiedzialnych :D :D

Gość gość
1:02 ok, 20k to nie tak dużo, ale dla młodzieży to jest połowa kwoty jaką kilka lat zbierają na wesele :D ona by mu dalej ufała, twierdzi że on nic po sobie nie pokazał, a tu nagle zechcieliby ślub i ona dowie się że są 20k w plecy:D myślę, że orientacyjnie o zobowiązaniach partnera powinno się wiedzieć:o

Gość gość
Skąd u młodego chłopaka (tak sądzę) pięciu komorników???

Gość gość
dziś Skąd u młodego chłopaka (tak sądzę) pięciu komorników??? x Karyna taka miała 4tys za bilety nieskasowane, może on podobnie...

Gość gość
Ja o intercyzie nie myślę, po prostu wyciągnę więcej seksu niż zarabiam i jak jeszcze będę miał cokolwiek dla siebie to już wgl jestem do przodu choćby kobieta miała 0 dochodów :D

Gość gość
dziś ale pachniesz mi króliczkiem...

Gość gość
Moja byla mnie zdradzała, ukrywała to więc o to jak najbardziej należy się bać, nie minęło kilka macy pi rozstaniu juz miała nowego. Wiec to jest kwestia ze bylem tylko dla rozrywki, wydoila kasę na kina, kawiarnie, i inne p*****ly. Fakt faktem mogłem to rzucić wczesniej, bo o pieprzonego kwiatka robiła problem ze wydałem kasę, po tym jak chciałem go wywalić przyjęła i udawała szczęśliwą , mimo to ze widzialem nic nie mówiłem. Albo hej imprezy, ciągle wieczorem szła na jakies dyskoteki, pijana wracała w końcu na jednej imprezie zdradzila, a dodam ze mam 100% pewność ze zdrad bylo znacznie wiecej skoro nawet jej kolezanka z nią piła i ze razem się upijały. Na początku dobrze się z tym kryla, ale po czasie odkrywałem rozne znaczki, dawalem ciągle szanse, przyjeżdżałem , i bylo normalnie, ona tymczasem świetnie się bawiła bez mojego udziału, ona tłumaczyła się tym ze jest młoda i chce się wyszaleć. No i robiła to kosztem mnie, a potem ma problem bo się jej brzydzę.

Gość gość
Smaczki*

Gość gość
J