Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanatykśmierci9

Moja kobieta nie dba o siebie.

Polecane posty

Gość gość
Ale tu nie chodzi o to że na nadwagę. Można mieć nadwagę ale jędrne ciało bez wałków jak się ćwiczy. Chodzi o to że jest fleja. Nie myje się nie maluje nie uwierzę się ładnie i zamiast ruszyć d**e woli zalega na kanapie i grać w gry.

Gość gość
Mam podobnie. Ciężko pracuje w Hucie, do tego ćwiczę, mam nawet jakieś osiągnięcia w dzwiganiu ciężarów, sprzątam w domu, gotuje, zajmuje się dziećmi a moja kobieta? chudzi do kosmetyczki od ślubu prawie nie gadamy choć staram się żeby miała wszystko, sam ją zagaduje staram się do kina zabierać dbam o nią i co? ona woli iść do przyjaciółki

Gość gość
13:19 pisał że pracuje teraz nad masą.

Gość gość
70 kg to nie jest jakaś duża nadwaga. Może nie każdy chce ćwiczyć i być na wiecznej diecie.

Gość gość myślący normalnie
Jak czytam ten wątek to na womit mi się zbiera. Zebrała się banda głupich, zapuszczonych, roszczeniowych pind i próbują chłopaka z błotem zrównać... A kysz flądry! Mam nadzieję,że ja na podobną do was szantrapę nigdy nie trafię. A jak trafię, to moment i frunie za drzwi. Autorze, nie rób błędu z oświadczynami. Utwierdzisz ją w przekonaniu, że ma rację. A jak będzie ślub i nie daj Boże dziecko to dopiero wtedy wpadniesz w guano. Obyś przejrzał. Jeszcze nie jest za późno. Pozdrawiam.

Gość kinibambinia
gość myślący inaczej taki mądry jesteś? a to że chłopak jest zapuszczony wychodzony że waży 66kg to już spoko i nie ma co się przejmować? To już zadnemu facetowi nie przeszkadza ale kobieta lekko otyła to już dramat.

Gość gość
Dobra!! która z Pań chciałaby chudego faceta takiego jak autor? Obstawiam że żadna normalna. Wina leży po stronie autora i tyle.

Ktoś tu się zdenerwował:D Ciekawe jak wyglądają tu komentujący Panowie :D:D Zapewne szczupli, przystojni i mega spawni w łóżku :P To wszystko nasza wina💤

Gość gość
beka. Same grube lochy tu siedzą i narzekają jacy to faceci są żle. Nic wam się nie podoba. Gość pisze ze gotuje, opisuje jak dba o swoją kobiete, że sprząta co dziennie, że pracuje i stara się dla swojej dziewczyny a wy? Matki polki tłuste i spasione! Od razu że chłopak jest za chudy że to jego wina a ta dziewczyna jest biedna. Gardzę takimi podludziami

Gość gość
autor postu chwali się ze godzine w łózku wytrzymuje że taki *****cz z niego. Pewnie nawet dwóch minut nie da rady a płacze że dziewczyne ma grubą. Pewnie to on nie daje jej rady a nie ona jemu

Kiniabambinia-ty czytasz wątek ze zrozumieniem czy tak się tylko czepiasz dla samego czepiania? Czytałaś to co autor pisał? Wg mnie to on ma anielską cierpliwość i naprawdę kocha tę kobietę, a ona w kija wali jak tylko się da. Nawet jeśli trochę przesadził i robi nieco mniej dla niej, to o tak proporcje w tym związku są zdecydowanie na jego korzyść. A moim zdaniem na niekorzyść bo rozpuścił ją jak dziadowski bicz. A jest szczupły bo trenował biegi. Widziałaś grubych biegaczy? Stawy by im szlag trafił. Widzę, że się bardzo znasz na sporcie... :-D A teraz jak tyra na siłowni to za chwileczkę będzie wygląał jak młody bóg, a ona przy nim jak zmokła kura. I z pretensjami. Z własnego lenistwa. Żenada...

Gość gość
zielonakawa masz racje pewnie same janusze albo za chude albo za grube tu siedzą i bronią bo samiec broni samca a tak na prawdę to banda nie robów a my musimy wszystko same robić w domu a jak tylko chcemy odpocząć to lament że się nie ruszamy sami mogli by się zająć czymś

Gość gość
gość myślący inaczej to niech se wygląda jak młody bóg kogo to? nie powinien obrażać kobiety którą kocha o ile ją kocha bo jak dla mnie to ogląda się za innymi. A co do biegania to znam przystojnych przypakowanych biegaczy

Gość kinibambinia
13:51 Niech robi co chce. Ja tylko wyraziłam swoje zdanie, takiego faceta rzuciłabym tego samego dnia którego by tak mi powiedział. A co do biegaczy to nikt mu nie kazał skoro jest chudy i widziałam w parku jak faceci biegają i oni mają normalnie mięśnie

Oczywiście, że podziwiam autora za cierpliwość i jeszcze wyraźnie pisze, że kocha swoją dziewczynę :) Podziwiam go za pasje Bo każdy mężczyzna powinien mieć jąkać pasję Bez tego jest nudny A tak na marginesie Chodząc po górach nigdy nie widziałam kogoś z nadwagą lub brzuchem :) Bez urazy Za to wieczorem w restauracji tak Dlatego powtarzam Nic z niczego się nie bierze To jak jesz Jakie masz geny Rzutuje na wygląd i całokształt Nie ma się co oszukiwać :) Dlatego na początku napisałam "Popatrz na jej matkę jak wygląda" Już będzie obraz Już jest obraz ☕:)

Gość Vs
Temat przerodził sie w zwykły trolling :) nie wierzę, że ktoś na poważnie pisze, że nadwaga kobiety do wina mężczyzny, więc uznaję to za zwykłe trolowanie i ubaw z nerwów, które te komentarze wywołują :)

Gość gość
Większość wypowiedzi powyżej napisały grube śmierdzące lochy o usposobieniu starej wiedźmy, które nic nie robią tylko gniją przed kafeterią i sączą swój niewyczerpany jad do wszystkich tematów. Moja rada? Zostaw laskę. Z twoimi walorami znajdziesz naprawdę godna siebie ślicznotkę. Czystą, pachnącą, wysportowaną, uśmiechniętą, chętną, mającą czas na wszystko. Czy ten opis może kiedykolwiek pasować do obecnej kobiety? Jak nie, to nie trać czasu. Ona już podjęła wysiłek i upolowała ciebie. Zrozum: wysiłek. To nie jest jej naturalny stan. Naturalny jest taki jak jest teraz. I tego nie zmienisz. Tak więc nie słuchaj ogrzyc z kafeterii i nie szukaj problemu u siebie, tylko zakończ ten rozdział życia i zacznij z nową, naturalnie piękną laseczką. Powodzenia!

Gość gość
Mlodzi,co z wami sie dzieje?Liczy sie tylko aparycja,a nie serce. Jak to mowia,z ladnej miski sie nie najesz,ale tu nie oto chodzi.Swiat oszalal,bo wszyscy musza chodzic,na silownie,do gabinetow kosmetycznych,ubierac sie w markowe ciuchy itp.Pytam,czy w waszym zyciu,jest czas na prawdziwe zycie i moralne wartosci? Jestem przerazona.Zycze wszystkim,aby odlalezli w swoim zyciu szczescie i milosc do innych. Milego wekennnnddaaa......

Gość gość
Co do mamy mojej dziewczyny to ma super figurę, jej tata jest grubszy ale nie jakoś specjalnie. Oboje spędzają bardzo aktywnie czas wolny np jeżdzą rowerami po całej Polsce. Co do dziewczyn uważających że jestem za chudy, no trudno ale przynajmniej nie leżę całymi dniami i nie jem czipsów zamiast kolacji którą mi przygotował partner. Kocham moją dziewczynę i nie chce żadnej innej dlatego tutaj napisałem, liczyłem na radę a spotkałem się z hejtem zahaczającym nawet o mój wygląd co zakrawa już o jakąś komedię. VS, też widzę że konwersacja przeradza się w troling bo wątpię że jest aż tyle pustych kobiet. Dobra zerknę tu po pracy zobaczę może czegoś się dowiem rzeczowego a nie płacze że autor za chudy :) serio bawi mnie to. Przebiegnij pół maraton z nadwagą na jakiejś rozsądnej pozycji to pogadamy. Przede wszystkim chciałbym zmotywować swoją kobietę do jakiś aktywności dla jej zdrowia, kondycji i dlatego bo narzeka że na nic nie ma siły.

Gość autor posta
Co do mojej moralności to jest z nią dobrze. Kocham moją dziewczynę i szukam sposobu na poprawę jej stanu zdrowia. Fakt również chce mieć przyjemniejszy seks przez to ale no bądzmy szczerzy każdy tak ma. Nie chce jej zdradzać, szukać innej tylko walczyć o ten związek bo ona jest tego warta.

Gość 13.51-1. Pewnie janusz to cię zrobił jak masz takie pojęcie o nich. Ja w domu umiem i robię większość rzeczy. I mam wywalone na takie jak ty. Gość 13.51-2. Delikatne sugestie to nie obrażanie. No, chyba, że sie jest przewrażliwioną paniusią- to może. :-D Dobra. Starczy tej pisaniny. Powiedziałem co chciałem. Autorze, przemyśl moje słowa.

Gość gość
to jak mama Twojej dziewczyny Ci się podoba to się z nią umów. Chory psycholu

Gość Vs
gość dziś Proszę wybaczyć, ale coś co miało zabrzmieć jak mowa umoralniająca w wykonaniu starszej, doświadczonej życiowo osoby, niestety się nie udało... nie chodzi bowiem o bycie idealnym, pięknym, zgrabnym czy wysportowanym. Ale o elementarne dbanie o samego siebie. Nie Dbając o siebie, nie dbamy o najbliższych. Czy nadwaga w młodym wieku, zarówno u kobiety jak i u mężczyzny, to coś normalnego, wskazanego? Moim zdaniem nienormalnym jest wieczne usprawiedliwianie lenistwa jakimiś chorobami, czy innymi problemami życiowymi. Prawda jest taka, że o wiele prościej jest przytyć niż schudnąć, wiem to z autopsji. Ale żeby dobrze wyglądać, trzeba bardzo cieżko pracować, a o wiele łatwiej jest po prostu powiedzieć, oj mam złe geny i ogólnie za dużo problemów na głowie, wiec muszę być gruby.

Gość gość
logika ludzi na kafe zapytaj się czy rodzina laski autora jest gruba gość pisze ze mama od niej jest zgrabna i tata lekko przy kości jakaś kari pisze ze autor chce ****ać mame swojej laski xdddd czytanie ze zrozumieniem poziom kobieta xdd

Dobra. Ostatni post. Autorze, to kafeteria. Tu nie ma sie co spodziewać bardzo lotnych komentarzy. Czego się spodziewać po kobietach, które większość czasu spędzają na takim forum? Wcześniej było tu mądrzej, ale poziom spada, dlatego i ja coraz rzadziej tu zaglądam. Najlepszy przykład - gość z 14.10. Żal.pl

Gość gość
a nawet poziom "gruba kobieta" - tłuszcz starannie zakleił zwoje mózgowe.

Gość alaalalalalalalal69
Autorze zostaw meila do siebie. Jak dla mnie jesteś wartościowym gościem, masz super pasje, widać że jesteś dojrzały, że starasz się no i plus za gotowanie i sprzątanie. Chciałbym Cie poznać. Spokojnie nie podrywam Cie mam męża.

Gość gośćsuszkaszosowa
Znam takie małżeństwo i noestety autorze, jesli teraz ona nie chce zadbac o siebie żadne oświadczyny i slub tego nie zmienią. Nie chce krytykować tej dziewczyny, którą znam, ale po slubie( jest okolo 5 lat), urodziła dwojke dzieci i wygląda drastycznie . bardzo gruba, nie umalowana. Jej mąż chudy i spracowany. Podobnie ją mobilizował i to na nic. Teraz widzę, jak się spotykamy, że oni nawet z sobą nie rozmawiają. Acha. Przed ślubem ona stawiala na naturalność. Zero kosmetykow, zero odpowiedzialności, zero sportu, nie przyjemny smrodek. Kiedy mowilam jej aby wyjść pobiegać wykrecala się. Ale na pizzę zawsze miala czas. Po prostu LEŃ! I Twoją kobiete widze tak samo. Przykro mi.

Gość gość
Mi jako kobiecie podoba się tok myślenia autora i vs :) mają święta rację ;) A to autorze ze kupujesz jej podpaski bez prisby bo wiesz kiedy ma mieć okres jest naprawdę urocze :) Teraz zaniedbanie usprawiedliwia się różnymi chorobami. Ktoś powie że ma depresję.

Gość gośćsuszkaszosowa
Kochasz ją autorze z tego co wyczytalam. Trochę drastycznie to zabrzmi, ale postaw jej ultimatum. Albo weźmie się za siebie i swoja wagę, albo odchodzisz. Jesli pozwoli Ci odejść, pokilku tygodniach wroci szczuplejsza i zadbana. Szok pomaga. Wierz mi.