Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość138

Czy jest duża szansa na ciąże ?

Polecane posty

Gość gość138

Witajcie! Kochałam sie z chłopakiem dzień po okresie , miesiączkę dostałam 28.06 a skończyła mi sie 2.07 natomiast dnia 3.08 razem z chłopakiem kochaliśmy sie bez zabezpieczenia , okres mam regularny a cykl trwa średnio 30 dni. Dziś już jest 27.08 a ja nadal nie mam żadnych objawów jakbym miała go mieć. Zwykle tydzień przed już zaczynały mnie bolec piersi i brzuch kilka dni przed a teraz nic. Co sądzicie ? Duże sa szanse na ciąże?

Gość gość
Niewielkie. Przy ciąży też masz objawy, jakby miał przyjść okres. Stress, pogoda, może zmęczenie?

Gość gość
To wciąż lipiec a nie sierpień. A poza tym zrób test to się dowiesz.

Gość gość
Sądzę że są małe szanse na ciążę. Mi też się zdążyło uprawiać seks po okresie i kończyło się dobrze

Poczekaj spokojnie kilka dni i nie panikuj. Czasem cykl się rozreguluje i okres bez ciąży sie spóźnia. Ja miałam przez całe lata cykle 30 dniowe a potem nagle się skróciły do 26 dni bez żadnych przyczyn. Poza tym, jeśli masz regularne cykle to dni płodne masz w połowie - 1 dzien cyklu to 1 dzień miesiączki, to sobie policz kiedy Ci wypada połowa. Małe szanse na ciąże u Ciebie widzę

Gość gość
a może lepiej spróbujcie monitoringu cyklu? zaoszczędzicie sobie stresu. polecam tester Afrodyta