Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wowka Głupek

Przemek księdzu się spowiada

Polecane posty

Gość Wowka Głupek

Że z napletków ser wyjada. A wy spowiadacie się z takich rzeczy czy uważacie że dla kobiety to normalne?

Gość ferlena
A o tajemnicy spowiedzi nie słyszałeś?

Gość gość
Tajemnica dotyczy księdza czy innych osób też?

Gość gość
Innych osób też jeśli stoją w kolejce do konfesjonału i przypadkowo usłyszą.

Gość gość
Miesiąc temu byłam u spowiedzi w mojej parafii , dawno nie byłam i przez namowę mamy poszłam . Spowiadał mnie ksiądz tak na moje oko około 40 tki . Między innymi zapytał czy jestem jeszcze dziewica i czy jestem panną panną tak lecz dziewicą nie . No i zaczęło się wypytywane , czy to był kawaler , żonaty , młody stary, jak robiliśmy , czy miałam dni płodne , gdzie on zostawial spermę . Z premedytacją zaczęłam szczegółowo mu opowiadać jak sie kochaliśmy co on mi robił ja jemu . Wytrzymał może z 3 minuty , zaczął przebierać nogami i wytłumaczył się że musi opuścić z potrzeb fizjologicznych bym zaczekała chwilkę. Czekałam 30 min , nie zjawił się . myślę że gdzieś na zapleczu się onanizował , co wcale nie miała bym mu za złe jest tylko facetem

Gość gość
Nie ma tajemnic. W każdym kościele służby zamontowały mikrofony w konfesjonałach, a funkcjonariusze przyklejają do nich dópska i stoją ze słuchawkami w uszach i słuchają, a potem piszą raporty i wątki w internecie oraz dostają za to kasiorę. Dzięki temu bezrobocie zmniejszyło sie o kolejne procenty.

Gość vilfred
Kiedyś SB podrzucalo do seminarium swoich ludzi żeby wiedzieć co się dzieje i niektórzy zdołali je ukończyć i się nie zdemaskować. Nie ma pewnosci czy kilku takich nie zostało do tej pory.

Gość gość
Na pewno tak jest, ale co to ma do rzeczy? Pod każdym konfesjonałem stoi tajniak ze słuchawką w uchu. Kto wierzy w świętość spowiedzi ten jest naiwny. A komu sie nie podoba to zostanie oskarżony, że coś ukrywa.

Gość gość
Kościół nie jest sprawdzany przez służby. Jakby ktoś dla kawału założył to by dostał klątwę i ekskomunikę.