Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie odnośnie płci dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

Za tydzień powinnam mieć owulację i zamierzam się w tym czasie kochać z moim chlopakiem i mam pytanie odnosnie planowania plci, bo bardzo chciałabym mieć coreczke, a mianowicie jak to się sprawdza ? Czy ktoś tak miał że planował syna czy córkę i tak wyszło czy to tylko takie gadanie i fakt w którym momencie się kocham nie ma znaczenia ?

Gość gość
Podobno żeby była dziewczynka trzeba uprawiać seks dwa ,trzy dni przed owulacja.

Gość gość
23:24 Czyli mam uwieść chłopaka za 3-4 dni rozumiem ?

Gość gość
Tak. Plemniki na chłopca żyją krócej.

Gość gość
No ok a na ile to się sprawdza w praktyce

Gość gość
Gowno prawda. To loteria. Ja z seksu w owulację mam dziewczynkę, a wg tej teorii powinien być chłopak. A wiem że wtedy miałam owulację bo byłam na monitoringu cyklu

Gość gość
Nie wiem, trzeba próbować.

Gość gość
Dlaczego loteria? W owulację wszystkie plemniki mają taką sama szansę ale jeśli do zbliżenia dojdzie przed owulacja to męskie mogą nie dożyć.

Gość gość
Mogą nie dożyć, ale mogą i dożyć

Gość gość
Ty chciałbyś córeczkę, a chłopak?

Gość gość
Ja mam syna, na prenatalnym USG wyszło że zaszłam w ciąże centralnie w owulację, co było czystym przypadkiem.

Gość gość
23:42 Jak pytałam go o płeć to on odpowiedział pytaniem "a co to za różnica przecież to i tak loteria 50 na 50" więc widać że nie słyszał o tym sposobie, więc lepiej dla mnie, mogę to na swój sposób wykorzystać z korzyścią dla siebie, bo dla niego to i tak przypadek ta płeć

Gość gość
Nie, że nie słyszał o tym sposobie, tylko jest mądrzejszy od Ciebie

Gość gość
Moja siostra zaszalała zaraz po okresie, bo była pewna, że to bezpieczne dni i nie zajdzie w ciążę, a zaszła! :p Powinna być to więc dziewczynka, a jest śliczny chłopiec :) ja mam i syna i córkę, a kochałam się po prostu w dni płodne. To loteria...

Gość gość
Próbowałam WSZYSTKIEGO, nawet diety i mam trzech synów :) Mój facet podobno ma mniej żeńskich plemników.

Gość gość
Podobno chiński kalendarz planowania płci;)

Gość gość
U mnie to było tak, pierwsza ciąża planowana dziewczynka i wyszła dziewczynka, druga planowana dziewczynka i również wyszło, trzecia ciąża planowany chłopiec, tylko tu tym razem nie wyszło z planowaniem, bo okazało się że będę mamą trzeciej corki. Myślę, że te metody jedynie zwiększają prawdopodobienstwo, że zamiast powiedzmy klasycznego 50 na 50 jest powiedzmy 80 na 20 na planowana płeć nie ma 100% szans, że planuje chłopca to i chłopiec bedzie. No nic taki babiniec przez te planowanie wyszło gdybym mogła cofnąć czas to już bym niczego nie planowała

Gość gość
Na obalenie teorii prze po owulacją weźcie sobie za przykład bliźniaczą ciąże dwujajową gdzie rodzi się chłopiec i dziewczynka. Kurtyna.