Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepaść nad liną

deficyt pięknych i inteligentnych kobiet

Polecane posty

Gość przepaść nad liną

chowają się lub są zajęte - pozostałym brakuje jednego lub drugiego

Gość gość
A jak juz bedzie to nie bedziesz jej kochal lub bedziesz sie bal ze odejdzie do innego :)

Gość przepaść nad liną
1.nigdzie ode mnie nie odejdzie - a jeśli nawet , to znaczy , że nie byłem odpowiedni dla niej 2.jak można nie kochać takiej ? wytłumacz logicznie

Gość gość
Normalnie.

Gość gość
A gdyby była tylko piękna, nie głupia, ale też nie najmadrzejsza, albo inteligentna, ale nie piękna to co?

Gość przepaść nad liną
normalnie , to się taką kobietę kocha i to jest normalne

Gość przepaść nad liną
gość dziś to znaczy , ze brakuje jej tylko jednego - osiągnięcia drugiego , który potrafi osiągnąć , gdy tylko o to się postara - to nie takie trudne , tylko wymaga pewnego poświęcenia

Gość gość
Zależy w jakim wieku szukasz. Tak koło 30 to tylko z odzysku. Jeśli zaś 30 latka jest piękna, mądra ale jest sama to wiedz że ma wady ukryte, np nie lubi sexu

Gość gość
Po raz kolejny przegrywy dorabiają sobie teorie do swojego przegrywu.

Gość gość
11.15 ale czy warto zamartwiac się, że nie jest się idealnym. A jak z tych idealnych ludzi powstanie nie idealny mały człowiek to co? Ile masz lat?

Gość przepaść nad liną
gość dziś inteligencja (tzn dbanie o jej wzrost) i dbanie o siebie , to nie ideał i o żadnym ideale w temacie mowy nie ma

Gość gość
gość dziś wszystkie kobiety mają wady ukryte - nie zdradzają swojego charakteru

Gość gość
Rozumiem czyli dziecko brzydkie może być i mało bystre, bo niestety coś w życiu plodowym poszło nie tak?

Gość gość
A mężczyźni wad ukrytych nie mają? Rozumiem!

Gość gość
Autorze szukasz inteligentnej a sam inteligencją nie grzeszysz. Zapewne piękny też nie jesteś tylko mamusia ci wmawiala, że taki słodki jesteś.

Gość gość
Piękne i mądre są poprostu zajęte, te które pozostały wolne tylko za takie się uważają, dlatego są same.

Gość gość
Nie piszemy tu o autorze tylko o braku kobiet, autor może być kulawy garbaty i upośledzony ale jednak zauważa że takich kobiet nie ma lub jest jak na lekarstwo, nie ważne czy taka go zechce.

Gość gość
Miałem do wyboru pomiędzy którąś z przeciętnych z wyglądu i wartościowych koleżanek z mojej uczelni, a śliczną i wartościową dziewczyną, która pracowała w Spółdzielni Odzieżowej jako krawcowa. Wybrałem krawcową. Nie żałuję. Gdy z sobą chodziliśmy kumple mi jej zazdrościli. Od dawna jesteśmy małżeństwem. Kilka małżeństw studenckich z mojej uczelni już się rozpadło, a ja z moją żoną nadal jesteśmy szczęśliwi. Nie nudzimy się z sobą. Mamy o czym rozmawiać. Seks z każdym rokiem jest coraz lepszy gdyż odkrywamy nowe rozkosze. Robimy takie rzeczy, które kiedyś wydawały się nam tabu i nie sądziliśmy, że kiedykolwiek to tabu przełamiemy.

Gość gość
deficyt przystojnych (bez zakoli, bez oponki na brzuchu, z zarysowanym tripem i bicem i zadbanym uzębieniem), wykształconych, bogatych i wiernych mężczyzn....tacy już zajęci lub są gejami.

Gość gość
Jeśli jest temat o kobietach to zawsze jakaś idiotka nie przeżyje jeśli nie skrytykuje mężczyzn. Mało jest tematów o mężczyznach? Wchodzisz do obuwniczego i drzesz ryja że chcesz kupić mięso?

Gość gość
mam znajomą, młodą lekarkę, śliczna - szczupła z dużym biustem. 29 lat. Chyba rozstała się rok temu z narzeczonym, chyba od kilku miesięcy jest wciąż singielką...także jak najbardziej taką kobietę można spotkać ale jest to tak samo trudne jak spotkać atrakcyjnego, wolnego faceta.

Gość gość
Tak jak pisałem z odzysku się trafią, choć przeważnie są to samotne matki

Gość gość
Polki są do bólu przeciętne w swojej masie. Ani ładne ani inteligentne. A mają się nie wiedzieć czemu za nie wiadomo kogo.

Gość gość
Znam bardzo ładną, młodą dziewczynę. Piękna twarz, długie włosy, szczupła, zgrabna, duży, a właściwie bardzo duży biust /jest on dla niej problemem gdyż powoduje bóle kręgosłupa/. Gdy miała 24 lata zerwała ze swoim chłopakiem. Tylko przez kilka miesięcy była wolna. Poderwał ją taki jeden szczęściarz. Ona go zaakceptowała. Są parą. Facet podrywając ją wygrał milion w toto lotka. Zazdroszczę mu. Ona nie dość, że jest piękną dziewczyną to jest mądrą i zaradną osobą.

Gość gość
Posłuchajcie mnie. Jest kilka rodzajów inteligencji. Jeden człowiek nie jest w stanie posiadać wszystkich. I tak np człowiek po szkole zawodowej może być inteligentny. Zaradny czlowiek nigdy nie będzie głupi. Bywają ludzie z tytułem po szkole wyższej totalnie oderwani od rzeczywistości, nie radzacy sobie w życiu. Sięgają często wtedy po alkohol, narkotyki czy targaja się na swoje życie ostatecznie popełniając samobójstwo.

Gość gość
Do 14:19 Dokladnie,ludzie maja rozne rodzaje intelektu,Podobno o sukcesie w zyciu bardziej decyduje EQ czyli emocjonalna inteligencja,umiejetnosc odnalezienia sie w spoleczenstwie...