Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berg

Seks grupowy

Polecane posty

Gość Berg

Cześć mam 23 lata i marzy mi się seks grupowy miał ktoś takie doświadczenie aktualnie jestem z dziewczyną 2lata ale chętnie bym spróbował czegoś takiego czekam na opinie i być może ktoś również ma ochotę ;) Pozdrawiam

Gość gość
Z kolegami szukamy chętnego do gangbangu zakończonego bukkake. Jesteś chętny?

Gość gość
ciekawe co potem bedzie sex z zwierzętami czy z dziećmi bo tak to działa potrzeba coraz wiekszych doznań sexualnych zaczynaliście od świerszczyka i to z poczatku wystarczyło

Gość gość
Jak tak samo, ale nikt się jeszcze nie zgodził ;( Ona, 30.

Gość gość
Nie, następne planujemy w*****ać na ołtarzu naszych ministrantów :)

Gość gość
Kilka lat wstecz spałem w domu turysty w 3 osobowym pokoju , za jakiś czas doszedł jeszcze jeden facet na nocleg . Bylem straszne zmęczony jesień w pełni i poszedłem spać wcześnie . Za jakiś czas czuję we snie że robi mi się dobrze tak jakbym uprawiał sex , w końcu sie przebudziłem , klęczał ten facet i robił mi laskę . Efekt końcowy? po roku rozprawa i musiałem facetowi zapłacić 2 tys na dentystę , dostałem taki wyrok . Nie mogłem mu udowodnić że to pedał a on się wszystkiego wyparł , tylko ze go pobiłem bo chrapał .

Gość gość
Mało to swingers clubów? Płacisz za wejście i jeśli coś sobą reprezentujesz to najpewniej jakąś para czy pani cię zaprosić do wspólnej zabawy. Nieciekawi faceci z małym fiutkiem/ przedwczesnym wytryskiem/ paskudni a przede wszystkim skąpi myślą że jak napiszą posta to sobie podymają za free .

Gość gość
U nas w city ciulowa oferta swingers ;(

Gość gość
No to poczekaj aż sąsiad otworzy club, o tym właśnie pisze. Zero jakichkolwiek starań i poświęceń, on chcę i to wszystko a reszta ma go obsłużyć jak w p****lu, do tego najlepiej jak go zaproszą do siebie, ugoszczą i przenocują, rano 100 w kieszeń na taxi. No kuwa gwiazdor.

Gość gość
Z takimi łajzami muszą użerać się pary na portalach...

Gość gość
O ofercie to ja ona 30