Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego sex dla Polki i Polaka to temat zakazany .

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice w latach 80 tych musieli uciekać z kraju by nie zostać aresztowanym i posadzonym we Wronkach w więzieniu . Ja miałem wówczas 5 lat , rodzice byli działaczami w solidarności , efekt taki że po wielu perypetiach wylądowaliśmy w Brazylii , tam skończyłem podstawówkę no i skończyłem technikum energetyczne ze specjalizacją napraw silników spalinowych i elektrycznych trakcji kolejowej . Od 10 ciu lat mieszkamy w Polsce ponownie , rodzice chcieli wracać ja nie bardzo .Piszę z takim wstępem gdyż mój charakter ukształtowany był przez ludność Brazylii , mianowicie gdy rozmawiam z dziewczynami , paniami o sprawach damsko męskich lub o podrywaniu , bardzo często nawiązuję do seksu stosunku z kobietą , zawsze jestem wyzwany od chama lub dziewczyny się czerwienią i nie chcą na ten temat rozmawiać . Nie chodzi mi bym za każdym razem chciał sex od dziewczyny nie, to nie w tym rzecz , lecz rozmowy o seksie , kochaniu uczuciach dla mnie to rzecz normalna nie mam żadnego tabu by o tym rozmawiać . Tego nie mogę pojąc u Polskich dziewczyn lub kobiet .Gdy chcę stosunek z dziewczyną to rozmawiam o tym jak lubi co lubi , jakie pozycje preferuje , co ja kręci , gdzie ma na ciele najczulsze miejsca na dotyk i podnietę , czy połyka spermę , jak lubi być lizana itd. My w Brazylii z dziewczynami to omawialiśmy i sex był wspaniały gdyż każdy wie jak i co ma robić by partner był zadowolony i odprężony z seksu . Nie wiem , czy wy dziewczyny nie znacie się a chcecie być kochane i mieć przyjemność z obcowaniem z facetem nie rozumiem .Mam zgadywać . W moim otoczeniu w Brazylii gdy dziewczyna , kobieta miała ochotę na sex z tobą , pytała cię czy jesteś wolny , i czy możemy się pokochać . Oj bardzo mocno obrywam od was cięgi gdyż bardzo często zapominam się że mieszkam w Polsce.

Gość gość
Bo to grzech

Gość gość
Polacy są słabi seksualnie,bez polotu bez udziwnień,bez zaanagazowania.Facet spuszcza się po 3 minutach,baby leżą jak kłody bez czucia,chłoną pizdą wszystko jak odkurzacz,byle dużo i często,bez wymagań jakościowych.Ogólnie nasza nacja nie jest mocna w żadnej dyscyplinie:-D

Gość gość
tylko ze tam takze jest katolicyzm i protestantyzm wiec nie udało sie

Gość gość
żeby dzieci nie patrzyły

Gość gość
w polsce masz kultutre feministyczno antymęską, patrz na przykład na prawa seksualne(które kobiet raczej nie dotyczą)

Gość gość
up

Gość gość
Jestem Polakiem z krwi i kości choć wychowałem się w Brazylii też katolickiej lecz diametralnie innej , kościół wiara a sprawy świeckie są mocno wyodrębnione przynajmniej w większości tego narodu . U nas kler samo mówienie o seksie seksualności jest piętnowane , choć jak podają statystyki , wulgarnie pisząc oni trzepią się na morgi, lub molestują chłopców (tfu) lub dziewczynki .Jak można z czegoś robić tabu gdy z tym się rodzimy . Jeżeli nie będziemy tej sfery wulgaryzować tylko uczyć od podstaw dzieci , młodzież jak pisania i liczenia , żadne dziecko nie będzie chciało wydziwiać lub mieć nie zdrowy apetyt na erotykę . Mnie w domu rodzice przyzwyczaili do nagości od małego , dzisiaj naga kobieta , mężczyzna dla mnie jest rzeczą normalną i dlatego jest mi ciężko pojąc gdy rozmawiam o tym z innymi a zwłaszcza kobietami obrywa mi się że jestem świnia a w najlepszym przypadku dziewczyny robią się czerwone lub milczą a nawet kilka chciało mnie spoliczkować za to że głośno rozmawiam o stosunku. Ludzie gdzie ja żyję , nie mogę się z tym pogodzić . Niestety to Polska

Gość gość
Hiszpania, Niemcy są to jedne z normalniejszych i cywilizowanych krajów, Polska należy do tych chorych na trwałą głupote

Gość gość
a jaki jest wiek emerytalny w hiszpanii dla mezczyzn i kobiet?

Gość gość
Za kilka lat osoby które cieszą się ze PiS zmieniło wiek emerytalny będą przeklinać prezesa .Nastepne rządy i tak będą zmuszone podnieś wiek emerytalny z prostej przyczyny lawinowo przybywa ludzi starych .Dzisiaj na moja emeryturę pracuje trzech ludzi abylo ze pracowało 8 osób . Dzisiejsi emeryci za moment będą dostawać głodowe emerytury z braku środków na większe .zapobiegawcze kraje które wprowadza od 70 wygrają ,Niemcy Francją i te kraje co maja emigrantów nie musza się martwić o pracowników ,pomału będą sobie wdrażać tych ludzi do gospodarki .Niemcy nagminnie uczą ich zawodów. Za pare lat my Polacy będziemy ponownie psioczyc na Niemca ze bogaci się kosztem innych .Polaku myśl kilka lat do przodu i nie myśl tylko o swojej d***e. To samo z seksem zrobiliśmy z niego coś gorszego od diabła a prawie co dzień się kochamy tylko pod kołdra jak jacyś przestępcy by nikt nie wiedział i słyszał .Powiedziec kobiecie jesteś z***biscie erotyczna ,możesz mieć problemy z molestowaniem ,nie reagujesz na jej urodę ,jesteś gejem lub zboczony.Tak trzymać rodacy