Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chodźcie do homeopaty

Polecane posty

Gość gość

Mniej więcej od 2 mśc córka ma kaszle ale z przerwami tydzień ma 2 nie. Ostatni zacząl sie tydzień temu w poniedziałek poszłam od razu do podobno bardzo dobrego pediatry dostała syrop. Do dziś jest mała poprawa wczoraj doszły gluty. Juz nie wiem co jej dawać dostaje wit c syrop z czarnego bzu czosnek w kapsulkach i na kanapkę. Wcześniej robiłam syrop z cebuli ale średnio działal i nie chciała pić.kaszel jest taki ciężki mokry. Mamy 2 miesięcznego niemowlaka boje się ze jak jego zarazi to klapa. Koleżanka poleciła mi homeopatke starsza pania podobno jest niesamowita. Jej córka non stop w zimie chorowała. Była u niej na początku kwietnia z zapaleniem oskrzeli wyłączyła ja bez antybiotyku ale wizyta 100 zł plus leki 170 ale mówi ze warto bo do dziś nie choruje. A wy jakie macie doświadczenie?

Gość gość
Nikt?

Gość gość
U mnie w rejonie jest pediadra z wiedzą z homeopatìi. Chętnie do niej chodzę jak coś mnie niepokoi. Mam dobre doświadczenia. Połącz jeszcze homeopatię z podejściem, które mówi że na zdrowie dzieci ma wpływ stan emocjonalny rodziców. Kaszel może świadczyć o niemożności przystosowania się do zmian, co ma sens - duże zmiany w Waszej rodzinie, jest nowy człowiek; ) Zadbaj o swoje emocje.

Gość gość
To prawda, i jeszcze ja jej dokładam bo ciągle mowie Nie zbliżaj Sie do xxx bo go zarazisz myj ręce bo masz zarazki i tak w kółko szkoda mi jej :( ma 7 lat. Dziś tak jak by mniej Kaszla odebrana ale ma katar aj tam. Mnie chyba zarazila bo też mam mokry kaszel

Gość gość
Jeszcze nie zdurniałam do reszty, żeby oszustom płacić za wodę i cukier! :O

Gość gość
U nas w wiosce jest taki co leczy wszystko i każdy tam chodzi lekarze już się wynieśli bo nikt tam nie chodził tylko do naszego mistrza

Gość gość
Widze ze nikogo tu nie ma... trudno ją jednak zaryzykuję i napisze relacje może jakiejś mamie kiedyś się przydadzą

Gość gość
Hahaha ,naiwniaczki szarlatanów słuchają tępe dzidy

Gość gość
Nie nie chodzę do homeopatów, ponieważ: 1) czytałam artykuł, w którym bardzo logicznie i szczegółowo było wytłumaczone,dlaczego z punktu widzenia nauki homeopatia nie ma prawa dzialać 2)homeopatia ma swoje źródła związane z okultyzmem.

Gość gość
No faktycznie, jak szukasz oszołomów takich jak ty, to tu "nikogo nie ma" . Idź, wywalaj pieniądze na wodę z cukrem, kto ci broni?

Gość gość
Skoro homeopatia taka zła to dlaczego w ciazy można przyjmować jęki homeopatyczne?

Gość gość
Co dla jednego pożywieniem dla drugiego trucizną. I tyle. Działa na nas to, w co wierzymy.

Gość gość
gość dziś możesz sobie przyjmować "jęki" homeopatyczne, bo w nich NICZEGO nie ma. To woda z cukrem, i tyle.

Gość gość
Woda z cukrem, dlaczego tak uważasz?

Gość gość
Syrop z cebuli, syrop czosnkowy to nie homeopatia?

Gość gość
gość dziś ty na powaznie? Bo az ciezko uwierzyc, ze to na serio pytanie... I nie, syrop z cebuli to nie homeopatia.

Gość gość
"Była u niej na początku kwietnia z zapaleniem oskrzeli wyłączyła ja bez antybiotyku " I co w tym dziwnego? Zapalenia oskrzeli sa w wiekszosci wirusowe i je sie standardowo leczy bez antybiotykow. Kobieta wywalila kupe kasy w bloto i tyle.

Gość gość
Nie biorę antybiotyków przy zachorowaniach wirusowych. Do homeopatów też nie chodzę, bo to oszuści.

Gość gość
Nie chodzę do homeopatów, ale stosuje leki homeopatyczne u siebie i u dzieci, np. Viburcol.

Gość gość
16 11 skąd wiesz jakie leki stosować?