Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E papieros w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. 8 lat paliłam zwykłe papierosy a od 2 lat palę e papierosa. Gdy dowiedziałam się o ciąży chciałam go odstawić ale nie dałam rady. Boję się też że takie nagłe odstawienie zaszkodzi dziecku, a z drugiej strony palenie też mu szkodzi i nie wiem co mam zrobić. Czy któraś z was miała podobną sytuację ??

Gość gość
Zostaw to goowno- zdrowie dziecka jest najważniejsze!

Gość gość
P*****lnij się w łeb, albo ciąża albo e-papierosy.Taka matka z ciebie jak z koziej d**y trąba, spadaj debilko na drzewo banany prostować.Takie tutaj madki się wymadrzaja, rzyg.

Gość gość
Dodam że to była ciąża bliźniacza, ale wczoraj dowiedziałam się że serduszko jednego malucha przestało bić :( był mniejszy i słabszy, ale bardzo to przeżywam .. jestem w połowie 8 tyg. Zaczęłam strasznie się bać o drugie maleństwo i nie wiem czy nagłe odstawienie mu nie zaszkodzi ???

Gość gość
Daruj sobie takie prostackie komentarze .. boję się że odstawienie zaszkodzi dziecku ślepa idiotko

Gość gość
Odstawienie grozi tobie zupełna pustota w mózgu, bo dym z niego uleci

Gość gość
Jesteś kretynka. Jedno dziecko zatrułaś. Czekasz aż drugie umrze? Codziennie dostaje porcję nikotyny A Ty się zastanawiasz czy odstawienie mu zaszkodzi? Może jeszcze piwem popij.

Gość gość
Widzę że z Twojego już uleciał ;) nie masz nic ciekawego do powiedzenia to idź na dyskusję ogólną i tam się wp****ajaj w tematy które Ciebie nie dotyczą ;)

Gość gość
Wiesz jak ja byłam w ciąży i paliłam zwykłe papierosy ginekolog kazał mi ograniczyć i pod żadnym pozorem nie rzucać całkowicie a na pewno nie w krotkim czasie

Gość gość
Autorko, a nie pomyslalas nawet przez sekundę, ze ten epapieros przyczynił się do obumarcia zarodka? Nie dało Ci to w ogóle do myślenia, że teraz trzeba zrobić wszystko, żeby drugie dziecko było zdrowe?

Gość gość
Poza tym dlaczego nie zapytasz ginekologa, co powinnaś zrobić?

Gość gość
Wy pałeczki jesteście debilkami. Każdy dzień z papierosem to jeden dzień na rozwój mniej dla waszych dzieci. Nigdy do was nie dotrze że dzieci przez to umierają? Są mniej inteligentne, mają alergie, są nerwowe i drobne? Równie dobrze po urodzeniu możecie im dawać fajkę. Taki sam efekt. A powolne rzucanie to jakiś wymysł z lat 90tych i wymówka dla Was żeby jak najdłużej cieszyć się dymkiem. Ze tez takie zera jak wy mogą się rozmnazac...

Gość gość
A później płacz i "to wina szczepionek"

Gość gość
Lekarz, który twierdzi ze nie należy rzucać palenia w trakcie ciąży, to ten sam poziom debila, uwazajacego ze "lampka wina pomaga na krazenie, a piwo na nerki"- lekarze tego pokroju powinni mieć zakaz wykonywania zawodu