Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna który ma sexualna przeszłość może być dobrym partnerem

Polecane posty

Gość gość

Był singlem, ma 31 lat, przystojny panienek miał dużo, czy jest możliwe że będzie dobrym partnerem? Jest szczery, rozmawia ma umysł analityczny, szaleje za mną, na razie się tylko umawiamy ale nie doszło do niczego bo ja nie chciałam spotkania. Ma dużo cech, ktore mi się podobają.

Gość gość
krótko: nie

Gość gość
Też się dowiem

Gość gość autorr
Autor: Mam 33 lata, miałem wiele panienek, mam żonę, której nie kocham. Kocham inną czy coś jeszcze ze mnie bedzie ???

Gość gość
nie

Gość gość
a co to dla ciebie znaczy "dobry partner"?

Gość gość
To dlaczego ozeniles sie z kobietą ktorej nie kochasz?

Gość gość
Każdy może być dobrym partnerem jak chce być taki. Ktoś kto bierze ślub nie kochając unieszczesluwia siebie i ta druga osobę, obojgu odbiera szanse na szczęśliwy związek z miłością, nigdy nie wiadomo kiedy i w jakich okolicznościach spotkamy miłość życia.

Gość gość
Dobry partner tzn ze bedzie umiał budować więź a do tego trzeba się angażować, czy nie będzie szedł na bok jak np ja nie będę mogła sexu uprawiać?

Gość gość
Taki co panienek miał dużo nie będzie dobrym partnerem. Taki facet nie potrafi kochać kobiety. Dla niego istnieją kobiety w liczbie mnogiej, a nie ukochana kobieta. Nie wierzę w miłość takiego faceta.

Gość gość
Nie ma szans, to już k****arz

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć jakie on ma intencje, co o Tobie myśli, czy jest szansa ,że będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Super samiec ten umie zamieszać, czy zamiesza mi zatęsknię.

Gość gość
super samiec to, tylko samiec. nie zbudujesz z takim samcem żadnej relacji. chyba, ze lubisz ten sport tak jak on. wsio!

Gość gość
Lubię ten sport, mam duże wymagania w łóżku, myślę ze w łóżku będzie ogień,

Gość gość
może być dobrym partnerem ...ale jak dużo miał tych panienek ? Jak bardzo dużo to ja bym zasugerowała by zrobił badania na wszelkie choroby weneryczne zanim do czegoś dojdzie...

Gość gość
chwilówki, samcy uwielbiają, ale nie kochają bo tylko spuszczają w takie dziunie z krzyża

Gość gość
Będzie ogień i dym.

Gość gość
na pewno lepszy niz prwiczek

Gość gość
i gaśnica. ooo, widzę, dziunia się napaliła, a ja żartowałem tylko. przenieś się na ero, to znajdę ci kolegów na rozgrzewkę.

Gość gość
Nie szukam nikogo, ten mi się podoba i wiem ze bedzie ogień bo ja też go kręce Nie jestem dziewczyną ktora musi miec faceta, jest chemia albo nie Wczesniej bylam w związku z misiem, fatalnie się skończyło, ten i którym teraz myślę jest sexy

Gość gość
a Ty ilu mialas wczesniej?

Gość gość
Wcześniej miałam trzech ale sex był sporadycznie i beznadziejny, chce to nadrobić Ale ze on mi się mega podoba to jest obawa ze się zakocham

Gość gość
ale to byly zwaizki ? ile masz lat?

Gość gość
Cudowny jest codziennie mam orgazm.

Gość gość
Mam 35 lat 14 lat w związku

Gość gość
Wydaje mi się, że nie, choć, tak naprawdę, to wszystko będzie zależeć od niego samego. Jeśli już chce stworzyć związek z jedną, jedyną kobietą, pod żadnym pozorem nie powinien mówić jej o liczbie swoich partnerek seksualnych. Takie coś, chcąc - nie chcąc, zostaje w pamięci i może być przyczyną konfliktów, porównań, niedopowiedzeń w przyszłości. Każdy z nas ma jakąś przeszłość, czy to z jednym, czy z setką partnerów, ale to należy zostawić dla siebie. Mężczyzna, który traktuje kobiety w sposób, wyłącznie, seksualny, może mieć problemy z wejściem w poważny związek, ze względu na wymóg wierności, lojalności i poczucia wyjątkowości, przynależności. Ktoś taki nie lubi mieć na sobie "kajdan", nie chce brać odpowiedzialności za uczucia drugiej osoby. Oczywiście - może być też tak, że ktoś taki chce ustatkować się na poważnie, już nie wejdzie w luźne związki na jedną noc. Ale to, co było, lepiej, by zostało tylko dla siebie. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, ale, raczej, jest tak, że taki mężczyzna wierny nie będzie.

Gość gość
to mialas 1go partnera czy 3ch w koncu czy tamto to podszyw?

Gość gość
A ja uważam, że na kłamstwie nic dobrego się nie zbuduje. Po co kłamać, nie przyznawać jakim się jest człowiekiem. Czy świadomość tego, że jeśli druga połowa dowiedziałaby się to nabrałaby obrzydzenia, jest fajna? Lepiej wiedzieć pewne rzeczy od razu, jest mozliwosc wyboru czy chce się z takim człowiekiem być czy nie.

Gość gość
Nie podszyw, spałam z trzema z jedym byłam 14 lat w związku, sex sporadycznie był