Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyzna może być z kobietą tylko pod jednym warunkiem

Polecane posty

Gość gość

że będzie tak samo definiował pojecie "miłości" - czyli cały czas dostosowywał się do kobiecego punktu widzenia - w innym wypadku żaden związek nie przetrwa ponieważ kobieta nie jest w stanie przyjąć innego punktu widzenia niż swoje

Gość gość
Piszesz bzdury. To nie zależy od płci. A najbardziej stanowczych w swoich poglądach to znałam mężczyzn. Kobiety, które znałam były bardziej chwiejne i zdolne do dostosowania się.

Gość gość
masz rację kobieta , zwykle myśli tak on ma się zmienić ma się zmienić bo go zostawię , Kobieta nic nie robi masz mnie zaakceptować a jak nie pasuje to idź do innej a potem płacze logika kobiety , nigdy nie widziałem i nie słyszałem że kobieta robi coś dla faceta NIGDY! , więc racja dostosuj się albo spadaj kobiety swoje myślą i nie zmieniają zdania no sorry ale tak jest , facet jest gotowy do kompromisu kobieta nie ,

Gość gość
gość dziś ładne brednie opowiadasz , Kobiety nigdy nie ustępują i są bardziej uparte na swoje , i nie są osobami które się dopasują powiedziałbym że to jest chyba 5 % kobiet lub 10 takich a reszta , masz się do mnie dostosować albo spadaj no sorry ale prawda cię boli ? o twojej płci ? nie ma co się denerwować po prostu jest większość takich kobiet która nie ustępuję autor ma 100% racji podpisać się mogę obiema rękoma

Gość gość
To nie znacie tego - chcesz być szczęśliwym w małżeństwie? Jest jedna tylko zasada, której masz się trzymać: twoja żona ma zawsze rację. Trzymaj się jej a będziesz szczęśliwym człowiekiem.:)

Gość gość
TAJEMNICZYSTULEJARZ dziś masz rację najbardziej co mnie bawi to tak , WYMAGANIA W KOSMOS ! kobieta to ma wymagania z kilka stron pisać , a Facet żebyś go kochała i była wierna , A wy macie wymagania na kilka stron faktycznie ale wy musicie się kobiety dopasować no k***** śmiać mi się chce jak jasna chol era

Gość gość
kobietom wala cípki.

Gość gość
16.52 - To zależy od człowieka, ale więcej znałam kobiet ,co to żeby tylko spodnie wisiały w przedpokoju, a reszta to jakoś bedzie....

Gość gość
Nie znasz życia kompletnie autorze. Z moich doświadczeń i obserwacji wynika, że to kobiety na ogół dostosowują się do mężczyzn z którymi są.

Gość gość
gość dziś to fajnie ale większość kobiet jest która nigdy nie ustąpi w moim przypadku zawsze poznawałem kobiety które mówiły że ma być tak i koniec tematu, nie dziwi mnie że jedyną opcją w takiej sytuacji jest albo pokażesz że jesteś c**a albo jej powiesz co myślisz i znajdziesz lepszą

Gość gość
a czym się różni twoja definicja miłości od tych kobiecych? może jakieś skrajne masz?

Gość gość
Kobieta która zmienia siebie dla faceta szybko dostaje kopa w dupę. Taki fakt,nie żadna tajemnica.

Gość gość
dziś bo trzeba szukać normalnego faceta nie bad boya

Gość gość
Gdyby faceci potrafili kochać, być wierni, nie gapili się na obce baby na ulicy i w necie. Nie oddzielali seksu od miłości. Gdyby kobieta wiedziała i czuła że jest tą jedyną a nie jedną z wielu. To nieba by im przychyliła. Ale oni tacy nie są, najczęściej myślą tylko kootasem, dostrzegają tylko jej ciało ( i nie tylko jej :P ) i seks stawiają na pierwszym miejscu. Więc nie warto się dla nich starać, bo i po co?

Gość gość
17.11 - Takie przyciągasz (tzn. wybierasz, a później narzekasz i uogólniasz).

Gość gość
17:26 To nieba by im przychyliła. X Bzdura, facet dobry to facet nudny a jak nudny to trzeba poszukać takiego co jej zaimplikuje odpowiednią dawkę nowych emocji...