Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bogatsza siostra

Polecane posty

Gość gość

Mojej siostrze wspaniale się powodzi.ona nie pracuje, tylko mąż prowadzi firme.Wszystko ma firmowe,wyjazdy wypasione i zagraniczne.super dom, samochód.i jeszcze mi prawi morały jak zyć itp. Ja tymczasem musiałam wziąć z mężem kredyt żeby dziecku zapewnić godne wakacje, zakupić buty i ubrania na jesien do szkoły oraz calą wyprawkę. Mamy 3.5 tysiaca.miesięcznie i zwyczajnie nie stać mnie na wakacje za 10 tysiecy za granicą albo na markowe ubrania.

Gość gość
Problem z du_py

Gość gość
Od rodziny to uciekaj jak ci nie pomagają, jeszcze cie okradną dla zysku, idź za Jezusem a nie za kosztownościami i złotymi podnóżkami.

Gość gość
22:51 Jezus nie istnieje

Gość gość
dziś Też tak myślałem ale zmieniłem obyś i ty zmienił.

Gość gość
Ja już zmieniłam. W sensie myślałam że jest, a niema.

Gość gość
A co to są "godne wakacje"?

Gość gość
gość dziś O, to tak jak ja :-)

Gość gość
Mojej siostrze też się super powodzi, tyle że również dzięki jej pracy, a nie tylko męża :p mnie zdecydowanie gorzej. Ale ja to się cieszę jej szczęściem, zazdroszczę, ale tak pozytywnie, jestem z niej dumna :) No ale ona jest mądrą i kochaną osobą i o żadnym prawieniu morałów nie ma mowy!

Gość gość
i jeszcze może małpa dostaje 500+

Gość gośćktos123123
Mojej też się dobrze powodzi, z mężem maja fajne pracę, zazdroszczę jej ale tak pozytywnie i życzę jej najlepiej. To że ty tyle zarabiasz i masz takie życie to nie wina siostry tylko twoja, nie patrz na nią tylko na siebie ja swojej jeszcze bym pomogła jak by poprosiła a nie wyliczala zakupy i wczasy

Gość gość
Moja siostra tez świetnie zarabia i jej mąż, ale ona zawsze była mogą zdolna i ambitna a nauka to jej wchodziła od razu do głowy. Ja żeby mieć paski musiałam wykuc, a na studiach chodzić na kazdy wyklad, ona tylko przeczytała raz notatki i juz same 5. Jestem z niej dumna. My z mężem mamy i na wakacje i na wszystko, zarobki na 4 osobowa rodzinę blisko 10tys, ale moja siostra dużo więcej i to zdalnie sobie siedzą na plaży i pracują, zazdroszczę ale należy jej się za taką inteligencję.