Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazia tereferekuku

Czy pokazywanie sobie z bratem bez dotykania można uznać za w miarę normalne?

Polecane posty

Gość Kazia tereferekuku

Kilka lat wcześniej zrobiłam taką rzecz z ciekawości. Interesowało mnie jak naprawdę wygląda męski "ptaszek" ;D Jestem starsza od brata więc udało mi się go namówić bez problemu. Dziś zastanawiam mnie czy byłam zboczona (kazirodztwo). Jak sądzicie?

Gość gość
Jak nie bylo nic wiecej to ok nie przemjmuj sie

Gość gość
Prawdziwe oglądanie powinno się zakończyć na obciągnięciu bratu z połykiem. Oczywiście z twoimi cycuszkami i ci/pką na wierzchu. I to nie jest zboczony seks tylko lekcja poglądowa skoro nie było penetracji.

Gość gość
To nic złego są rodziny gdzie od dziecka wszyscy chodzą nago. Fajnie ze mu pokszalas też to uczciwie.

Gość Kazia tereferekuku
Zaraz, chwilka, mam wrażenie, że chyba nie zrozumieliście do końca. To nie było tak, że zaproponowałam mu pokazanie intymnych sfer więc opuściliśmy sobie majtki, popatrzyliśmy, naciągnęliśmy majty z powrotem na tyłki i cześć. Po pierwsze, rozebraliśmy się przed sobą całkiem do naga. Po drugie, jemu stał. Myślę, że całość trwała dobrych kilka -kilkanaście minut. Nie mierzyłam czasu. Przez cały ten czasy byliśmy nadzy, obracaliśmy się dokoła i przez cały czas bratu stał.

Gość gość
a ile mieliście wtedy lat?

Gość gość
Jeżeli o mnie chodzi to cale zapytanie autorki jest dziwne. Pewnie panowała u was mocna pruderia. Też mam brata. Mieliśmy osobne pokoje. Jednak zdarzało się że jedno, drugie widziało nago. I nie mówię tu o dzieciństwie. Wtedy to chyba co dzień. Ale mowa jest o czasach bardziej "dorosłych". Takie pokazywanie specjalnie wydaje mnie się dziwne.

Gość gość
Wez go do raczki

Gość Kazia tereferekuku
9:44 Nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc o pruderii. Jeszcze bardziej dziwi mnie, że widywałaś brata nago a on Ciebie i jeszcze uważasz to za normalne. U nas nie było to normalne i wiedziałam o tym nawet w tak młodym wieku. To była nasza tajemnica. Poza tymi sytuacjami gdzie sami się nawzajem rozbieraliśmy to nie widzieliśmy się nago.

Gość gość_ona_
Ja też mam brata starszego o dwa lata, mieliśmy wspólny pokój i często widziałam jak się przebierał jego przyrodzenie, nie ukrywał go wcale. Raczej robił to by mi go pokazać, ja nie odważyłam się na coś takiego. Teraz mamy swoje rodziny i rzadko się widujemy.